Alınık Çeyiz Ürünleri :)

Antalyalogy

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar,

2018 yılında İstanbul a taşındıktan sonra hayat şartları ve Antalya daki müstakil ev konforunu kaybetmenin verdiği demotivasyon ile 2009-2018 yılları arasında aktif olarak ilgilendiğim yılında aldığım sevgili hobime çıtırdan dönüş yapma niyetindeyim.
Enflasyon, dolarizasyon vs derken fiyatlar uzaya çıkmış (20 gündür aktif takip. edip araştırıyorum)

Şu an için ihtiyacım;§uğraşmayı sevdiğim için glaze+ carnabua wax + yıkama sonrası için QD

Hali hazırda elimde yıkama şampuamları, wash mitler, kurulama havluları, APC, lastik parlatıcı, jant temizleyici, plastik trimler için ürünler ve çeşitli fırçalar var.

İlk etapta:
glaze (halen kullanılıyor mu bilmiyorum)
koyu renk için uygun fiyatlı parlatma özelliği yüksek carnabua wax,
yıkama sonrası için QD (temizleyici özelliği olmayan)
Plastikler&QD için sünger uygulama pedi,
Deri temizleyici ve bakım ürünü,
Deri fırçası,
Grit guard,
Wax silmek için uygun MF bezler,
ihtiyacım var (bıraktığımda CG jet seal 109 + Collinite 915 ve NXT 2.0 , Qquartz Titainium&Premium ve Reload vardı elimde)
Aquartz ürünleri halen var.

Satılıkta ürünü olmayan arkadaşlarım da belki ihtiyaç duyduğum ürünler için teklif verebilir.

Parayı kolay kazanmadığım için fiyat/performansı yüksek ürünler almak istiyorum.
Kullanılmış/sıfır 2.el ürün bulamazsam net den ürün almayı düşünüyorum.
İlginize şimdiden teşekkür ederim.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antalyalogy

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar,

2018 yılında İstanbul a taşındıktan sonra hayat şartları ve Antalya daki müstakil ev konforunu kaybetmenin verdiği demotivasyon ile 2009-2018 yılları arasında aktif olarak ilgilendiğim yılında aldığım sevgili hobime çıtırdan dönüş yapma niyetindeyim.
Enflasyon, dolarizasyon vs derken fiyatlar uzaya çıkmış (20 gündür aktif takip. edip araştırıyorum)

Şu an için ihtiyacım;§uğraşmayı sevdiğim için glaze+ carnabua wax + yıkama sonrası için QD

Hali hazırda elimde yıkama şampuamları, wash mitler, kurulama havluları, APC, lastik parlatıcı, jant temizleyici, plastik trimler için ürünler ve çeşitli fırçalar var.

İlk etapta:
glaze (halen kullanılıyor mu bilmiyorum)
koyu renk için uygun fiyatlı parlatma özelliği yüksek carnabua wax,
yıkama sonrası için QD (temizleyici özelliği olmayan)
Plastikler&QD için sünger uygulama pedi,
Deri temizleyici ve bakım ürünü,
Deri fırçası,
Grit guard,
Wax silmek için uygun MF bezler,
ihtiyacım var (bıraktığımda CG jet seal 109 + Collinite 915 ve NXT 2.0 , Qquartz Titainium&Premium ve Reload vardı elimde)
Aquartz ürünleri halen var.

Satılıkta ürünü olmayan arkadaşlarım da belki ihtiyaç duyduğum ürünler için teklif verebilir.

Parayı kolay kazanmadığım için fiyat/performansı yüksek ürünler almak istiyorum.
Kullanılmış/sıfır 2.el ürün bulamazsam net den ürün almayı düşünüyorum.
İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Ek olarak sıfır araçtaki bayi yıkaması sonucu oluşan çok ince kılcal hareleri wax öncesi düzeltmek için fine/last cut tarzı pasta da arıyorum 250ml bana yeter.