İnceleme Alta 500/1000 Hermetik Kimyasala Dayanikli Sprey Şişe incelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar

Bugün kü Test Konuklarim İtalyan Alta Markasinin 500 ve 1000 ML lik Sprey Şiseleri.
Malzeme Kalitesi şöyle Özetleyeyim Bidon Kismi Orta Sertlikte Kimyasala Dayanikli,kirilacak yapida degil.
En cok begendim kisim Sprey Başliklar gayet iyi Canyon Başliklara benziyor benim hosuma gitti,kimyasala dayanikli olmasi her zaman avantaj.Fiyat Konusunda www.detaydeposu.com un Forumumuza özel %15 lik indirimle cok iyi fiyata geliyor.Neredeyse Rakiplerinin Yari Fiyatina En Yakin Rakipler Meguiars/Kwazar/Carpro vs gibi.

Özelden yine yogun istek üzerine sizler icin test ettim paylastim Şise icerisinde K2 Pro Roton Mevcut Bol bol uyguladim net görebilesiniz diye :):)

Alta 500 ler Meguiars/Slopes/Carpro gibi Cantalara cok güzel sigmaktadir.

Bir sonraki Testimiz de Görüşmek üzere kendinize iyi bakin.

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Test için teşekkürler sefa hocam.
Ergonomi kullanım malzeme kalitesi açısından çok iyi sadece atım yaparken tetik kısmı ses yapıyor.

Son düzenleme:

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık Sefa. Ürün sarfiyat anlamında da gayet idareli püskürtüyor anladığım kadarıyla. Test için teşekkürler.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Test için teşekkürler sefa hocam.
Ergonomi kullanım malzeme kalitesi açısından çok iyi sadece atım yaparken tetik kısmı ses yapıyor.
Hocam onun icin Silikon Yağ Kullanilmasi gerekiyor.Genelde Kwazar larin icinden cikiyor :)

Eline sağlık Sefa. Ürün sarfiyat anlamında da gayet idareli püskürtüyor anladığım kadarıyla. Test için teşekkürler.
Ürün güzel hocam Tesekkur ederim yorum icin :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
İnceleme için teşekkürler Abii:)

BirayKorkmaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
İnceleme için teşekkürler üstadım. Bende biraz farklı bir amaç ile kullandım bu sabah ürünü, ön yıkama şampuanını sulandırarak doldurum ve tüm araca uyguladım, tabi biraz el kası yaptım ama ürünün sprey kısmı hiç üzmedi.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler Abii:)
Rica ederim kardesimm :)

İnceleme için teşekkürler üstadım. Bende biraz farklı bir amaç ile kullandım bu sabah ürünü, ön yıkama şampuanını sulandırarak doldurum ve tüm araca uyguladım, tabi biraz el kası yaptım ama ürünün sprey kısmı hiç üzmedi.
Hocam Tesekkurler guzel yorumun için Ya İstenilen her fonksiyonda kullanilir,eger biraz zaman sonra başlikta sertleşme veya ses olursa silikon yag veya gres surebilirsiniz bayagi yumusatiyir ve sesi kesiyor aklinizda bulunsun.:)