AltaFoam 2000 Sibop Eklentisi nasil yapilir (DIY)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Herkese selamlar malum artık Altafoam Türkiye’ye resmi olarak geldi artık herkes kolayca ve uygun fiyata erişebiliyor ancak bu tip kopuk yapan pompaların ortak derdi basınç Alta’da da var benzinlik tayfası için olmazsa olmaz bir eklenti olan sibop modifiyesini sizlerle paylaşmak istedim. Bence mutlaka her aracın bagajında olması gereken bir ürün olan xaiomi enusic vs. şarjlı pompa ile kullanmak cok kolay bende indirimleri bekliyorum edinmek için :)

Gelelim gerekli malzemelere
1.altafoam 2000
2.matkap
3.metal sibop(lastikcilerde 10-20₺)
4.biraz el becerisi :)

İlk önce kapağı ve Alta’yi mümkün olduğunca sıkıp kendinize bir kılavuz nokta seçiyorsunuz

Ardından sadece hazne kısmını ayırıp delme işlemine başlıyoruz. Bu adamda çok geniş dilerseniz mutlaka hava kaçağı yapacaktır o yüzden lütfen küçükten büyüye giderek delin ziyan olmasın

Delme işlemi bittikten sonra en zor olan kısımı sibobu içerden takmak. Bunun için en kolay yöntem orta ve yüzük parmaklarınızın arasına alıp arkadan ittirmek.

Sibobu taktıktan sonra tek yapacağınız şey 3-3.5 bara ayarlayıp keyfinize bakmak.

Bu tip cihazları kullanırken maalesef kullanıcılarda söyle bir mantık oluşuyor “ben ne kadar cok ürün koyarsam o kadar yoğun kopuk yapar.” Maalesef oyle bir şey olmuyor tam aksine fazla kopuk koyunca makine tabiri caiz ise tükürme yapmaya başlıyor. Ben bu testte 1.8 litre soguk suya 20ml Carpro Lift on yıkama sampuani koydum 20ml dahi fazla geldi tükürme yaşadım. Ürünü boşaltıp 15ml e indiğimde tam istediğim traş köpüğü formuna geldi.

Ürünün videosunu izlemek isteyenler için link bırakıyorum birde takip like alırım :) :)
https://www.instagram.com/reel/CVDimYss8aN/?utm_medium=copy_link

Zaman ayıran herkese teşekkürler :) :)

Son düzenleme:

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Herkese selamlar malum artık Altafoam Türkiye’ye resmi olarak geldi artık herkes kolayca ve uygun fiyata erişebiliyor ancak bu tip kopuk yapan pompaların ortak derdi basınç Alta’da da var benzinlik tayfası için olmazsa olmaz bir eklenti olan sibop modifiyesini sizlerle paylaşmak istedim. Bence mutlaka her aracın bagajında olması gereken bir ürün olan xaiomi enusic vs. şarjlı pompa ile kullanmak cok kolay bende indirimleri bekliyorum edinmek için :)

Gelelim gerekli malzemelere
1.altafoam 2000
2.matkap
3.metal sibop(lastikcilerde 10-20₺)
4.biraz el becerisi :)

İlk önce kapağı ve Alta’yi mümkün olduğunca sıkıp kendinize bir kılavuz nokta seçiyorsunuz

Ardından sadece hazne kısmını ayırıp delme işlemine başlıyoruz. Bu adamda çok geniş dilerseniz mutlaka hava kaçağı yapacaktır o yüzden lütfen küçükten büyüye giderek delin ziyan olmasın

Delme işlemi bittikten sonra en zor olan kısımı sibobu içerden takmak. Bunun için en kolay yöntem orta ve yüzük parmaklarınızın arasına alıp arkadan ittirmek.

Sibobu taktıktan sonra tek yapacağınız şey 3-3.5 bara ayarlayıp keyfinize bakmak.

Bu tip cihazları kullanırken maalesef kullanıcılarda söyle bir mantık oluşuyor “ben ne kadar cok ürün koyarsam o kadar yoğun kopuk yapar.” Maalesef oyle bir şey olmuyor tam aksine fazla kopuk koyunca makine tabiri caiz ise tükürme yapmaya başlıyor. Ben bu testte 1.8 litre soguk suya 20ml Carpro Lift on yıkama sampuani koydum 20ml dahi fazla geldi tükürme yaşadım. Ürünü boşaltıp 15ml e indiğimde tam istediğim traş köpüğü formuna geldi.

Ürünün videosunu izlemek isteyenler için link bırakıyorum birde takip like alırım :):)
https://www.instagram.com/reel/CVDimYss8aN/?utm_medium=copy_link

Zaman ayıran herkese teşekkürler :):)
havası bitmeyen alta foam olmus ellerine sağlık iyi günlerde kullan.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Eline sağlık @Detail 35 Kutas,
Çok başarılı olmuş, foam lance kullanma imkanı olmayan, yada çok köpük yaptığı için kullanmak istemeyenler için harika bir çözüm ve çok başarılı bir çalışma
Kullanılan oran olarak da az olması dövizin tavan yaptığı, ekonominin şahlandığı şu günlerde, maliyeti azaltıyor :)

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Emeğinize sağlık. Bende sibop takılı marolex var . Merak ettiğim için Alta aldım kullandım şimdi marolex ‘in yüzüne bakmıyorum. Gerçekten Alta candır bir tane daha aldım . Şuan bir tane marolex ve iki tane Alta sahibiyim .