Amatör yikamacidan küçük bir paylaşım.

sezerdevrim

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık başlangıç için güzel olmuş:) üstadlar yukarıda öneride bulunmuş ek olarak süngerle yıkamamanızı tavsiye ederim sünger çiziyor. Ürünler zamanla gelişir newmix ürünlerini denedim ama detailing sektörüne girecek kadar başarılı değil daha güzel fiyat/performans ürünleri var o zaman daha mutlu olursunuz:)
Aynen hocam newmix ürünlerini eritip burada önerilen fiyat performans ürünlerine yonelecegim. Almış bulunduk.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@sezerdevrim elinize sağlık :) ilk paylaşım ilk rötuş demektir diye düşünüyorum :) sonraki yıkamada burada bahsi geçenlere dikkat ederseniz hem daha verimli hem daha pratik bir yıkama olacaktır :) mekan da tanıdık geliyor derken @Sefa46 hocamın paylaşımlardan hatırladım geri :D diğer yıkama paylaşımlarını da merakla bekliyorum :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@sezerdevrim elinize sağlık :) ilk paylaşım ilk rötuş demektir diye düşünüyorum :) sonraki yıkamada burada bahsi geçenlere dikkat ederseniz hem daha verimli hem daha pratik bir yıkama olacaktır :) mekan da tanıdık geliyor derken @Sefa46 hocamın paylaşımlardan hatırladım geri :D diğer yıkama paylaşımlarını da merakla bekliyorum :)
Mustafa hocam yikama alani cok genis lojman icerisinde kurulama ve koruma wax yapmak icin bulunmaz bir mekan bos bir zaman da detayli yikama geliyor o zaman :)