AMAZON TÜRKİYE FOAM LANCE SATIŞLARI

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bnce imkanı olan iyisinden bir foam lance alsın, ben köpük pompalarıyla çok uğraştım ama foam lance resmen bu işten zevk almanızı sağlıyor. Hem işin süresini kısaltıyor, hem köpük araç üstünde kurumuyor, size fırçalama için zaman tanıyor. Kısacası imkanı olan ama düşünme aşamasında olan yarın bugünden pahalı diyerek bir foam lance almasını öneririm :)

Suleyman34

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bnce imkanı olan iyisinden bir foam lance alsın, ben köpük pompalarıyla çok uğraştım ama foam lance resmen bu işten zevk almanızı sağlıyor. Hem işin süresini kısaltıyor, hem köpük araç üstünde kurumuyor, size fırçalama için zaman tanıyor. Kısacası imkanı olan ama düşünme aşamasında olan yarın bugünden pahalı diyerek bir foam lance almasını öneririm :)
Üstadım haklısın ama şu an mjjc den aliexpress üzerinden almak isteyince kargo+vergi dahil neredeyse 3500 tl ye geliyor. Ben makineye 3 bin verdim. :) Merak ettiğim başka f/p oranı yüksek markalar yok mu ?

aceloq

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Üstadım haklısın ama şu an mjjc den aliexpress üzerinden almak isteyince kargo+vergi dahil neredeyse 3500 tl ye geliyor. Ben makineye 3 bin verdim. :) Merak ettiğim başka f/p oranı yüksek markalar yok mu ?
Ben de mjjc yerine alternatif aradım yüksek fiyatından ötürü. Vergi dahil 750 TL'ye aliexpressden Bear Force Foam Lance aldım. Henüz 3 kere kullandım ve oldukça memnunum. 50ml Magifoam 550 ml'de su koyuyorum toplamda 600 ml araci komple donmeye yetiyor hatta biraz artiyor bile. Tıraş köpüğü kıvamında oluyor. Köpük pompasıyla eziyet çekiyormuşuz gerçekten. Foam lance ile aracı dönmem 1 dakika bile sürmüyor ve şampuansız yer kalmıyor.

Gurely

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Merhaba.
MJJC ürünü K5 makina için Amazonda stok yok görünüyor.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BWFFD724?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
Likteki ürün ise tucool racing marka görünüyor ancak MJJC ile birebir isim değişikliği haricinde aynı duruyor. Temelde aynı firma ve aynı ürün mü tam emin olamadım.
Ali de mjjc yerine amozon dan bunu aldım. Henüz elmedi ancak hem daha hesaplı ( 1298 tl ) hem daha güvenli. Soru şu acaba gerçekten aynı ürün mü ?

Gelen ürün MJJC ile tamamen aynı veya çok benzeri. Amazon güvencesiyle alınabiliyor.

brsokcu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Hocam merhabalar elinde MJJC olan içindeki metal köpük yapıcı mekanizma kısımlarını söküp fotoğraflarını atabilir mi acaba ?
Diğer markaların da aynı şekilde atabilirsiniz. Ufak tefek parça değişiklikleri ile ucuz foam lance i mjjc gibi traş köpüğü kıvamında köpük atan bar değerine göre noozle listesi de olmak üzere bir rehber hazırlayacağım yardımınıza ihtiyacım var.

Uğur Can Uysal

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Hocam merhabalar elinde MJJC olan içindeki metal köpük yapıcı mekanizma kısımlarını söküp fotoğraflarını atabilir mi acaba ?
Diğer markaların da aynı şekilde atabilirsiniz. Ufak tefek parça değişiklikleri ile ucuz foam lance i mjjc gibi traş köpüğü kıvamında köpük atan bar değerine göre noozle listesi de olmak üzere bir rehber hazırlayacağım yardımınıza ihtiyacım var.
Yapılabiliyorsa çok güzel fikir.

brsokcu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Yapılabiliyorsa çok güzel fikir.
Yapılabilir hocam mühendisim biraz inceledim ve sistemleri tamamen aynı tek farklılıklar içindeki nozül genişliği bir takım o ringler ve köpük yapıcı mekanizma ağırlığı ve o kısımdaki sünger . Bugün MJJC Foam Cannon S V3.0 Aldım. Elinde eski veya kullanılmayan bir foam lance olan varsa bana ulaşıp gönderebilir ise nozül ve köpük yapıcı mekanizma içindeki değişikliklerle bir takım deneysel çalışmalar yapabilirim :D . Elime ulaşınca burası için bir inceleme yazacağım.

Son düzenleme:

ErkanC

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ÇANAKKALE
Yapılabilir hocam mühendisim biraz inceledim ve sistemleri tamamen aynı tek farklılıklar içindeki nozül genişliği bir takım o ringler ve köpük yapıcı mekanizma ağırlığı ve o kısımdaki sünger . Bugün MJJC Foam Cannon S V3.0 Aldım. Elinde eski veya kullanılmayan bir foam lance olan varsa bana ulaşıp gönderebilir ise nozül ve köpük yapıcı mekanizma içindeki değişikliklerle bir takım deneysel çalışmalar yapabilirim :D . Elime ulaşınca burası için bir inceleme yazacağım.
Merhaba, benim açtığım konudan takip edebilirsiniz :)

MJJC Foam Cannon S V3.0 with 1/4″ Quick Connector Adapter