Ankaradan Levorg İle Merhabalar

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hoşgeldiniz, iyi forumlar. Bir kere foruma girince çıkamıyorsunuz. :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Detailing formlarını yıllardır yakından uzaktan bir şekilde takip ederim ama bu forumu görmemişim, benim eksikliğim.

Ankarada yaşıyorum, adım Serkan Küçük, şu anki aracım Subaru Levorg. Herkese keyifli forumlar.

Heyoo bir Subaru kullanan daha aramıza katıldı :)
Hoşgeldiniz :)

hasanaco

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hosgeldiniz keyifli forumlar.

RMX1921 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serkankucuk

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkürler herkese hoş bulduk.

@SubaruOutback yıllardır sizin nick.i görüp iç geçirirdim :) son 4.5 yılı Subaruyla geçiriyorum ama en çok istediğim olan Levorg denk geldi XV'den geçtim daha yeni.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

@SubaruOutback yıllardır sizin nick.i görüp iç geçirirdim :) son 4.5 yılı Subaruyla geçiriyorum ama en çok istediğim olan Levorg denk geldi XV'den geçtim daha yeni.
Hayırlısı olsun :) Güle güle kullanın. İnşallah birgün Outback sahibi de olursunuz :)

serkankucuk

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ehehe inşallah :) bunu bana satan Outback'e geçti zaten belki benim için de sırada o vardır.

Aslında dün baya uygulama yaptık, içini temizledik derilerini Colourlock ile korumaya aldık. Dışını koch-chemie ile polisajladik sonra Nanolex Si3d Hd ile korumaya aldık, fotoğraf da dün uygulama sonrasına ait.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Levorg dediniz beni benden aldınız, hoş geldiniz.

Bir hevesle aramıza katılan, çiçeğimizden ağzına balı çalıp kaçan çok oluyor, umarım katılımlarınızın devamı gelir.

Keyifli forumlar dilerim yukarıda bahsettiğiniz uygulamalardan fotoğraflar varsa onları paylaşarak başlayabilirsiniz :)

serkankucuk

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Uygulama anlarında hiç çekemedik sabah 9da başlayıp nefes almadan akşam 10a kadar uğraştık. En son halini çekelim bari dedik.

Eskiden sürekli arabama yeni bir şeyler uygular, uyguladıklarımı takip ederdim ama son yıllarda biraz köreldim, arabam yeniyken çok iyi bakar uygulamalarını yapar sonra fırsat bulamaz hale geldim maalesef.
Ama bu sefer farklı, bu sefer arabam Levorg

Bu arada Levorg benim için de yıllarca hayal olarak içimi kemirdi ama bir gün geliyor ve kader ağlarını örüp hayale kavuşmayı nasip edebiliyormuş. Darısı size olsun.