@SubaruOutback yıllardır sizin nick.i görüp iç geçirirdim son 4.5 yılı Subaruyla geçiriyorum ama en çok istediğim olan Levorg denk geldi XV'den geçtim daha yeni.
@SubaruOutback yıllardır sizin nick.i görüp iç geçirirdim son 4.5 yılı Subaruyla geçiriyorum ama en çok istediğim olan Levorg denk geldi XV'den geçtim daha yeni.
Ehehe inşallah bunu bana satan Outback'e geçti zaten belki benim için de sırada o vardır.
Aslında dün baya uygulama yaptık, içini temizledik derilerini Colourlock ile korumaya aldık. Dışını koch-chemie ile polisajladik sonra Nanolex Si3d Hd ile korumaya aldık, fotoğraf da dün uygulama sonrasına ait.
Teşekkürler herkese hoş bulduk.
Uygulama anlarında hiç çekemedik sabah 9da başlayıp nefes almadan akşam 10a kadar uğraştık. En son halini çekelim bari dedik.
Eskiden sürekli arabama yeni bir şeyler uygular, uyguladıklarımı takip ederdim ama son yıllarda biraz köreldim, arabam yeniyken çok iyi bakar uygulamalarını yapar sonra fırsat bulamaz hale geldim maalesef.
Ama bu sefer farklı, bu sefer arabam Levorg
Bu arada Levorg benim için de yıllarca hayal olarak içimi kemirdi ama bir gün geliyor ve kader ağlarını örüp hayale kavuşmayı nasip edebiliyormuş. Darısı size olsun.