Ankaradan Levorg İle Merhabalar

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoşgeldiniz. Levorg hep sahip olmak istediğim ancak bir türlü nasip olmayan bir araçtı. İyi günlerde kullanın :)

serkankucuk

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkürler herkese :)

Levorg çok az kişinin bildiği, bilenlerin genelde çok beğendiği, bilmeyenlerin de ilgisini çeken bir araba, bunlar sevdiğim yönlerinden.

Çok sayıda etrafta görülebilen arabalara ilgim az, herkesle aynı arabaya biniyormus hissini yıllarca çok yaşadım ve sevmediğime kanaat getirdim :)

serkankucuk

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yaz boyunca çok kullanmadım arabamı, bir de seramik koruma sayesinde yıkayıp temiz temiz binme haricinde hiçbir şey yapmadım :)
Mecburen benzinlige gidiyorum yıkamaya, her ne kadar quick detailer ile silsem de kireç izleri kaldı biraz. Daha sonra iyi bir ürün edinip o izlerden de kurtulmayı düşünüyorum.

Birkaç karışık fotoğraf paylaşayım istedim.

be fit 21 indir

serkankucuk

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
vayyy kimleri görüyorum :)
bende çok aktif olmayınca yeni gördüm Serkan :)
STF'den Cihan ben...
biraz gecikmeli olsa da hoş gelmişsin.keyfli forumlar...
Merhabalar Cihan (abi mi deseydim ki :) ) teşekkürle hoşbulduk :)

Araba kirlendikçe aktif olmaya çalışırım ben, gerçi motosiklete biniyordum yazın ve motorun da her yeri seramikli :D ama onun detailing mazisini hiç paylaşamadım parça parça yapınca.

Son düzenleme:

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Hoşgeldiniz. Levorg çok merak edip de bi türlü alamadığım bir araç artık artısı eksisini sizin uygulamalar ile öğreniriz :)