Ankara'dan Merhaba

fast

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar herkese merhaba,

Ankara'da yaşıyorum. 3-4 Yıldır amatör olarak boş vakitlerimde detailing ile ilgileniyorum. Hem yerli hem yabancı forumlardan bazen uygulamaları/ürünleri takip ediyorum. Favori markam Chemical guys ve soft99 :)

Polisaj vs işlerine cesaret edemedim, etmeyi de düşünmüyorum açıkcası :) Şuan için sadece wax, kil, iç temizlik gibi şeylerle meşgul oluyorum. Pandemi dolayısıyla çok fazla yıkamaya gidemediğim için, basınçlı yıkama makinesi aldım. Pazar günleri kapalı garajımda artık olabildiğince aracımla meşgul olacağım.

Detailforum ailesine selamlar, sevgiler!

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Aramıza hoş geldiniz. Keyifli forumlar.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Hoşgeldiniz keyifli forumlar:)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aramıza hoşgeldiniz doğru yerdesiniz polisajda yaparsınız korumada keyifli forumlar.

DENİZLİ

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hosgeldiniz Aktif ve Keyifli Forumlar :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim.

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Ankara'da yaşıyorum. 3-4 Yıldır amatör olarak boş vakitlerimde detailing ile ilgileniyorum. Hem yerli hem yabancı forumlardan bazen uygulamaları/ürünleri takip ediyorum. Favori markam Chemical guys ve soft99 :)

Polisaj vs işlerine cesaret edemedim, etmeyi de düşünmüyorum açıkcası :) Şuan için sadece wax, kil, iç temizlik gibi şeylerle meşgul oluyorum. Pandemi dolayısıyla çok fazla yıkamaya gidemediğim için, basınçlı yıkama makinesi aldım. Pazar günleri kapalı garajımda artık olabildiğince aracımla meşgul olacağım.

Hoşgeldiniz. Kapalı garaj ve detail forum işin içinde olursa polisaj da olmadan olmaz. Zaten polisaj kendiliğinden bu ikiliye katılır. Merak etmeyin :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Aramıza hoşgeldiniz :) Soft99 benim de favorimdir :) Cguys'da ilk göz ağrımdır :)

fast

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
@can26 @Dragstar @Sefa46 @onurçiko @_CaN_ @Ozgur_gs_91 r

Çok teşekkürler tekrar hoşbulduk :)

Hoşgeldiniz. Kapalı garaj ve detail forum işin içinde olursa polisaj da olmadan olmaz. Zaten polisaj kendiliğinden bu ikiliye katılır. Merak etmeyin :)
Hoşbulduk, çok heveslendim fakat polisaj işi bambaşka bana göre. Eski araçlarımda belki denerdim ama son 3 yıldır bmw f36'ya biniyorum, kaportaya kıymak için daha tölere edilebilecek bir araba lazım :)

Aramıza hoşgeldiniz :) Soft99 benim de favorimdir :) Cguys'da ilk göz ağrımdır :)
Hoşbulduk, benzer şekilde benimde CG ilk göz ağrım :)

Chemical Hybrid v07 hala vazgeçilmezim, ben bu kadar güzel bir cila ve sealing görmedim açıkcası.
Soft99'da ise carnauba wax özellikle koyu boyalı araçlarda harika iş çıkartıyor.