Ankara'dan Selamlar

mustafacagri

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ankara'dan selamlar merhabalar değerli abilerim kardeşlerim ben Mustafa Çağrı :) daha önceden tanışma konusu açtım diye hatırlıyordum fakat kontrol ettiğimde açmadığımı farkettim kusura bakmayın lütfen :utandim: Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim, VW Golf sevdalısıyım hatta fanatiğiyim diyebilirim :komik:

Bu zamana kadar birçok ortak alım, normal alım yaptım ,birçok abi kardeş kazandım forum sayesinde...
Cümleten paylaşımı bol, keyifli forumlar dilerim ️:)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Taa 2013-2014den beri Golf forumları facebook sayfalarından tanışıklığımız var geçte olsa foruma hoş geldin diyelim adet yerini bulsun kanka :D

mustafacagri

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoşgeldiniz diyelim geç olsa da :)
Hoşbuldum gerçekten kusura bakmayın geç oldu ama tamamen konu açtım diye hatırlamamdan kaynaklı :(
Taa 2013-2014den beri Golf forumları facebook sayfalarından tanışıklığımız var geçte olsa foruma hoş geldin diyelim adet yerini bulsun kanka :D
aynen öyle yıllar yıllar önce muhabbetimiz vardı Golf5 YouTube testini hatırlıyorum ilk attığın zamanları vs Hoşbuldum kanka konuyu açmayı atlamışım :( ama takipteyim seni de çok iyi işler başarıyorsun bravo

mustafacagri

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

mustafacagri

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoşgeldin Mustafa hocam :komik:.. Uygulama konuları bekliyoruz artık :alkisss:
Hoşbuldum vallahi konu açacak kadar yetkin hissedemiyorum kendimi, sizin golf'e yaptığınız uygulamaları referans alarak yapıyorum birçok uygulamayı da ama şu kafamdaki algıyı yıkar yıkmaz açacağım konuyu:mutlu:

mustafacagri

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

mustafacagri

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dejavu gibi oldu. Hoş gelmişsin kardeşim :D
vallahi dejavu ki ne dejavu :D yeni gelen detail dostlarına hoşgeldiniz derken kendi konuma bakayım dedim öyle farkettim durumu
Zaten hoşgelmişsiniz o zaman bende hoşbulun diyeyim ne diyeyim :D
teşekkür ederim abi hoşbuldum uygulamaların ve videoların da sağolsun sen de sağol tabi :)
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar
hoşbuldum çok teşekkür ederim