Ankara'dan selamlar

pilotgokhann

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Arkadaşlar merhaba çok önce eski foruma üye olmuştum orayı takip edip konulara destek olup destek alıyordum. Yeni aracımla aranıza Ankara'dan katıldım. Asıl mesleğim öğretmenlik ancak yurt dışında eğitim alarak pilot oldum. Detay ustası arkadaşlarımın kardeşlerimin ağabeylerimin bilgilerinden faydalanmak bildiklerimi paylaşmak için foruma üye oldum. Herkese hayırlı geceler hayırlı ramazanlar olsun. Ayrıca bu vesile ile herkesin 19 Mayıs gençlik ve spor bayramını tebrik ederim.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Aramıza hoş geldiniz efenim,güzel mesajınız için teşekkürler. Nice bayramlara,take off position diyip keyifli forumlar dilerim :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim. :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Hoş buldum, ben de böyle güzel bir platforma önayak olduğunuz emek verdiğiniz için teşekkür ederim. Her konuda destek oluruz elimizden geldiğince. Emeğinize sağlık.
Rica ederim,üyelerimize faydalı olmaya çalışıyoruz, olabiliyorsak ne mutlu :) Tekrardan hoşgeldiniz, paylaşımlarınızı bekliyoruz :arkadass:

pilotgokhann

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Rica ederim,üyelerimize faydalı olmaya çalışıyoruz, olabiliyorsak ne mutlu :) Tekrardan hoşgeldiniz, paylaşımlarınızı bekliyoruz :arkadass:
Tabiki en kısa zamanda güzel fotoğraflar ve uygulamalarla paylaşım yapacağım. Belki ilerde bir uçak detayı da yaparız