Ankara'dan Sevgilerle..

muratalttn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar Öncelikle Murat Buğra ben 19 yaşındayım. Genç yaşta bu sevdaya tutulduk..
Honda Civic aracımız var ve elimden geldiğince güzel, temiz bakmaya çalışıyorum. Mutsuz zamanlarımda araba ile uğraşarak kendimi iyi hissetmek bile bütün uğraşlara değer kanaatindeyim :)
4 Ay kadar ufak bir oto yıkamada hem çalışıp hem işletmek bana (kimine göre az gelebilir) büyük bir deneyim kazandırdı. Ufak bir zaman aralığı olmasına rağmen sabit müşteri kitlesi oluşturmayı başarmıştım. Belki de her araca kendi aracımmış gibi davranıp köşe bucak temizlemem bunun en büyük etmenidir. Aslında detaylı temizliğe yönelik daha çok ilgim var ve bunu prof. anlamda yapmak istiyordum fakat işyerinin konumu itibari ile bu alanda gelişemedim, Eğitimini vs. de almadım açıkçası youtube videoları ve forumlardan öğrendiğim kadarı ile birşeyler yapmaya çalıştım. Kendi aracımız deneme tahtası oldu ve çok da güzel oldu açıkçası :) Bu iş yeri güzel anılar biriktirmeme yardımcı oldu, Ufak bi işletme olmasına rağmen dışardan göründüğü kadar bu işin kolay olmadığını gösterdi.
Çok uzattım bi kaç da fotoğraf ekleyip iyi forumlar dileyeyim :))
Sağlıklı günler..

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Öncelikle hoş geldin hayırlı forumlar. Bende senin gibiydim. Ehliyeti alırken eve O km otomobil aldık. Onunla başladı herşey . Aynı senin gibi videolarda ve deneyerek öğrendim .Yeri geldi 2 saat temizledim ama eve gittiğimde hala pek temiz değildi vs , hakkında hayırlısı , yaş farkımız da çok olmadığı için anlayabiliyorum . Önce butik tarzda kendini geliştirebilirsin . Biraz para biriktirip ekipman alabilirsin ve öyle makine ile çalışmaya da başlayabilirsin ( çıkma kaporta parçaları - makine ve pasta ile başlamak önerilir (ben hala daha almadım oda ayrı)) .

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim. Hep birlikte bilgi paylaşımı yaparak öğreniyoruz sonuçta, az bilgi çok bilgi yoktur bence. :)