Ankastre ocak camına detay

Kaptan_34

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evimizdeki ankastre ocağın camında bir çok leke mevcuttu. Eşim çeşitli denemeler yapmış ve sonuç alamamış. Detay dünyasına ve foruma tekrar geri dönmem ile bol hareketli, bol alışverişli, bol detaylı günlere geri döndük
Çok fazla uğraşmadım %80 gibi bir düzelme sağladım. Resimler filtresiz çektiğim gibi attım.

Before

After

Eski Kaptan, Eski Detaycı

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Evimizde bulunan ankastre ocağın camında bir çok leke mevcuttu. Eşim çeşitli denemeler yapmış ve sonuç alamamış. Detay dünyasına ve foruma tekrar geri dönmem ile bol hareketli, bol alışverişli, bol detaylı günlere geri döndük
Çok fazla uğraşmadım %80 gibi bir düzelme sağladım. Resimler filtresiz çektiğim gibi attım.

Before

After

abi eline sağlık :) kullandığın malzemeleri de paylaşabilir misin :) malum karantina süreci ev temizliğinde farklı yaklaşımlar zirve yaptı :) duşakabinlere hızlı cila ve wax uygular hale geldim :D

Kaptan_34

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
abi eline sağlık :) kullandığın malzemeleri de paylaşabilir misin :) malum karantina süreci ev temizliğinde farklı yaklaşımlar zirve yaptı :) duşakabinlere hızlı cila ve wax uygular hale geldim :D
Aşındırıcı olarak kc h9
mini polisher ile tek kat uygulama yaptım.
Abartılı bir uygulama olmadığı fazla resim çekmedim.
Hem uygulama yapıp hem de resim çekenlere saygım sonsuz. Çok zor geliyor bana

Kaptan_34

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Emeğini sağlık geçen gün bende yaptım araç haricide ev içi detay çok keyif veriyor :)
Malum süreç bittikten sonra gelecek olan güzel günlerde bize kredi olacak diye yaptım uygulamayı
Hanımada uygulamadan önce söyledim, söylenmek yok bir daha ben detay ile uğraşırken diye

Kaptan_34

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Kaptan_34, ellerine sağlık hocam,ufak bi koruma da fena olmazdı finishde:)
Hocam en az 1 saat daha iş var geç vakitte fazla ses yapmak istemedim sitemiz fazla hassas bu durumlara
savaş devam edecek, büyük taarruz yakındır

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Ellerinize sağlık, siz 1 saatlik daha işi var demişsiniz ama fotoğraflara bakınca finali baya iyi görünüyor bence

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bende geçenlerde duşakabin camında cif power ile kireç lekeleri temizliği yapmıştım :)
Ellerine sağlık :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Yeni detay ürünleri için bütçesel point kasma durumları geliyor aklıma. :taraa: Mikromarket kampanyasından bez alabilmek için bende iç işlerine sana çok güzel cam bezleri aldım yakında gelir deneriz dedim :D Bunu da denemek için KC FSE alabilirim :D :alkisss: