Apc önerisi

Halil

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar hayırlı akşamlar cümleten araç içi için apc ne önerirsiniz 3d ve koch chemi hariç biraz beyazlama yaşadım plastik aksamlarda af verso valet pro vs kullananlardan tavsiyelere açığım

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Arkadaşlar hayırlı akşamlar cümleten araç içi için apc ne önerirsiniz 3d ve koch chemi hariç biraz beyazlama yaşadım plastik aksamlarda af verso valet pro vs kullananlardan tavsiyelere açığım
Hızlı-cevap konusunda şu anda bunla ilgili konular konuşuluyor veya eski uygulamalara bakarak öğrenebilirsiniz. Beyazlama yaşamanızın sebebi sulandırma oranını yoğun yaptığınız için olabilir.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Halil bey yaşadığınız sorunla ilgili fotoğraf yüklerseniz daha sağlıklı tespit olabilir. Zira kc gs hakkında daha önce bu tarz şikayetler olmuştu. Çünkü agresif bir apc ama foto yüklerseniz ürünü tam silememişte olabilirsiniz. Daha iyi tespit yapılabilir. Apcler genel manada rutin temizlikte kullanılan ürünler değiller. Yaşadığınız sorun bundanda kaynaklanıyor olabilir. Benki plastiklerin boyasınıda kaldırmış olabilirsiniz.
Daha güvenli sınıfında tabir edilen apclerde bile deneme yaparak kullanmanızı öneririm

Halil

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Halil bey yaşadığınız sorunla ilgili fotoğraf yüklerseniz daha sağlıklı tespit olabilir. Zira kc gs hakkında daha önce bu tarz şikayetler olmuştu. Çünkü agresif bir apc ama foto yüklerseniz ürünü tam silememişte olabilirsiniz. Daha iyi tespit yapılabilir. Apcler genel manada rutin temizlikte kullanılan ürünler değiller. Yaşadığınız sorun bundanda kaynaklanıyor olabilir. Benki plastiklerin boyasınıda kaldırmış olabilirsiniz.
Daha güvenli sınıfında tabir edilen apclerde bile deneme yaparak kullanmanızı öneririm
Tesekkur ediyorum teknik bilgiler için

Halil

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Hızlı-cevap konusunda şu anda bunla ilgili konular konuşuluyor veya eski uygulamalara bakarak öğrenebilirsiniz. Beyazlama yaşamanızın sebebi sulandırma oranını yoğun yaptığınız için olabilir.
Evet sulandirma oranimi tutturamamış olabilirim inceliyeceğim şimdi konuları

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İç aksamda flowey interior Nanolex interior sonax matt effect türü ürünler kullanın bunlardaki temizlik kabiliyeti plastik aksamda yeterli gelir.

DENİZLİ

trbvm

Çaylak Detaycı
Üye
Koch Chemie GS agresif bir ürün. Bu yüzden daha dün APC olarak Auto Finesse Verso satın aldım. 1 litresi 80 TL. Verso'nun sulandırma oranları şöyle:
  • İç mekan temizliğinde 1:10
  • Kumaş ve halı yüzeyler için 1:7
  • Jantlar, lastikler ve trimler için 1:5
  • Motor kaput altı gibi yoğun kir ve toz olan bölgelerde duruma göre 1:1 ile 1:3 aralığında

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Koch Chemie GS agresif bir ürün. Bu yüzden daha dün APC olarak Auto Finesse Verso satın aldım. 1 litresi 80 TL. Verso'nun sulandırma oranları şöyle:
  • Motor kaput altı gibi yoğun kir ve toz olan bölgelerde duruma göre 1:1 ile 1:3 aralığında
Bu APC' lerin kullanılmadığı bir yer var mı, mesela lcd tv ve ekranlarda, noteebook' larda, deri yada vinlexler de v.b. yerlerde de kullanılır mı

trbvm

Çaylak Detaycı
Üye
her malzemenin yapısı, temizleyici kimyasallara karşı direnci farklı olduğu için "malzemeye özel temizleyici" kullanmak en mantıklı ve güvenli yoldur. bilgisayar, telefon, tv ekranlarını temizlemek için ekran temizleme solüsyonları, derileri temizlemek için de adı üstünde deri temizleyiciler (leather cleaner) kullanmalısınız.

engindokur

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Cahilliğime verin lütfen. Bende auto finesse verso var fakat karambole kullanıyorum. Sulandırma oranını anlamış değilim. Mesela 1:10 oran nedir. Lütfen Söyleyebilirmisiniz.
Ben bu ürünü hem torpido direksiyon hem kapı iç kısımda kullanıyorum.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@engindokur, @trbvm,

bende anlamadım . 1:1. 100ml için 100 ml su
1:10. 1 litre için 10 ml Apc
Ama diğerlerinde hesap karışıyor .

bende koch chemie. Green star var. 1:30 oranı Diye anlaştık. 1 litre için 30ml yani Öyle yaptım. Bende. Ama daha kullanmadım

ErayC

Çaylak Detaycı
Üye
Cahilliğime verin lütfen. Bende auto finesse verso var fakat karambole kullanıyorum. Sulandırma oranını anlamış değilim. Mesela 1:10 oran nedir. Lütfen Söyleyebilirmisiniz.
Ben bu ürünü hem torpido direksiyon hem kapı iç kısımda kullanıyorum.
@engindokur, @trbvm,

bende anlamadım . 1:1. 100ml için 100 ml su
1:10. 1 litre için 10 ml Apc
Ama diğerlerinde hesap karışıyor .

bende koch chemie. Green star var. 1:30 oranı Diye anlaştık. 1 litre için 30ml yani Öyle yaptım. Bende. Ama daha kullanmadım
Forumda sulandırma hesabı için bir uygulama var linkini aşağı bırakıyorum ordan yapacağınız karışım miktarına göre hesaplama yapabilrisiniz.

Detail Forum - Karışım Oranı Hesapla

Wolkann

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Valet pro öneririm hocam, yeni aldım torpido ve döşemeler dahil gayet güzel bir şekilde leke bırakmadan temizledi.. sulandırmayo 1/5 oranında yaptım.