Apc Tavsiyesi Ne Önerirsiniz ?

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
1/30 yapınca köpürüyormu peki birde plastiklere su sürmüş gibi yüzeye az tutunma vs gibi şeyler yapıyormu
bu videoda ilk yaptığım temizlik 1/30 gs ile. Fırçanıza bağlı köpürmesi elime bu gelmişti o gün o yüzden valet fırça ile kullanmadım. Köpürüyor ürün insanlar niye köpük istiyor anlamıyorum ama köpürüyo :D

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Autobrite X101. Ben memnunum. Çok iyi iş yapıyor. Sulandırma oranı çok yüksek 1:20 1:50 bile sulandırabilirsiniz. Saf hali çok güçlü. Ama kokusu ağır hissettiriyor onu da belirteyim.

Ama az sulandırma ile jant bile temizler. Ben saf halde çelik termosun içinde bekletmiştim. Sürtmeyle çıkmayan kahve kalıntılarını söktü. Durulaması da oldukça kolay gibi çok kalıntı bırakmıyor. Gerçi bu kadar yazdım şimdi baktım internette satan yer yok.

3d orange degreaser bunu kullandım bu da oldukça iyi. Zaten Ab ile renkleri, kokusu benzer. Ama Ab'nin çok az gerisinde sanki. O kadar agresif değil.

SalihAccentera

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
bu videoda ilk yaptığım temizlik 1/30 gs ile. Fırçanıza bağlı köpürmesi elime bu gelmişti o gün o yüzden valet fırça ile kullanmadım. Köpürüyor ürün insanlar niye köpük istiyor anlamıyorum ama köpürüyo :D
köpürmeyince zevk alamıyorum :)
kararımı verdim koch chemie mzr alacağım sulandırma oranları çok iyi

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
köpürmeyince zevk alamıyorum :)
kararımı verdim koch chemie mzr alacağım sulandırma oranları çok iyi
ürünlerin kokularına takıyorsanız, kokuya karşı hassassanız benim gibi kesinlikle mzr almayın kokusu çok keskin araba kapalıyken içinde çalışamıyorum ben mzr ile eğer dediğim gibi bir durumunuz varsa başka ürünlere yönelin :)

SalihAccentera

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
ürünlerin kokularına takıyorsanız, kokuya karşı hassassanız benim gibi kesinlikle mzr almayın kokusu çok keskin araba kapalıyken içinde çalışamıyorum ben mzr ile eğer dediğim gibi bir durumunuz varsa başka ürünlere yönelin :)
kokusu güzel olmazsa kullanamam sonuçta kapalı ortam

SalihAccentera

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Ben size en beğendiklerimi yazayım siz seçin:
Adams apc: Sert, güzel iş yapıyor, kokusu ağır.Sulandırma oranı yüksek.
Autobrite. X101:Sert,güzel iş yapıyor, kokusu ağır.Sulandırma oranı yüksek.
Koch Green star:sert, güzel iş yapıyor, kokusu iyi, sulandırma oranı yüksek
AF verso:eek:rta-yumuşak, işini görür. sulandırma oranı diğerlerine göre daha düşük.
VP apc yumuşak, işini görür. sulandırma oranı diğerlerine göre daha düşük.
değerlendirme için teşekkürler verso ve valet pro arasında kaldım

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Verso al yumuşak kokusuda rahatsız edici değil.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

SalihAccentera

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Verso al yumuşak kokusuda rahatsız edici değil.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
verso kullanıyorum soft bi ürün güvenli tedirgin olmadan kullanıyorum hemde koku çok hafif rahatsız etmiyor beni tavsiye ederim
benim gözlemlerim şöyle verso az köprüyor kokusu güzel,Valet pro nun kokusuda iyi denilebilir.
Teşekkür ederim tavsiyeler için dün sabah auto finesse verso sipariş verdim.İnşallah plastiklerimdeki yılların pisliğini alacağım :)

Son düzenleme:

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Teşekkür ederim tavsiyeler için dün sabah auto finesse spritz sipariş verdim.İnşallah plastiklerimdeki yılların pisliğini alacağım :)
Herkes fikrini söyledi söyledi de dinlemedin gittin başka ürün mü aldın? ;) plastiklerindeki yılların pisliğini hafif temizleme ve koruma ürünüyle alacaksan şimdiden kolay gelsin. Sen konu açıp insanları meşgul etme dostum zira gerçekten trajikomik olmış.

SalihAccentera

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Herkes fikrini söyledi söyledi de dinlemedin gittin başka ürün mü aldın? ;) plastiklerindeki yılların pisliğini hafif temizleme ve koruma ürünüyle alacaksan şimdiden kolay gelsin. Sen konu açıp insanları meşgul etme dostum zira gerçekten trajikomik olmış.
yanlış yazmıştım

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Neyse kötünün iyisi olmuş. :) güle güle trmizle bol bol uygulama konusu bekliyoruz

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@SalihAccentera en iyisini yaptın hocam güle güle kullan soft ürün herzaman az risk taşır güzelce temizlendikten sonra içinize sinsin yeter