Aquatak 120 bosch

Atibay

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Arkadaşlar amatör olarak kendi aracımı garajım da yıkayacağım kawazar tarzı bir köpük pompası ve hortum yardımı yerine bu ürünü alsam nasil olur aynı zamanda aparatı ile köpük imkanı varmış karcher k3 k4 lerde aparat ayrı satılıyor ve çok pahalıymış önerilerinize ihtiyacım var

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bana kalırsa Çin'den Mjcc marka Foam Lance sipariş edin, tam bir f/p ürünü hemde Karcher K serisine uygun. Ancak bahsettiğiniz yıkama makinasını @omrslhmms Ömer abi aldı ve en yakın sürede objektif bir şekilde testini yapıcaktır. :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Arkadaşlar amatör olarak kendi aracımı garajım da yıkayacağım kawazar tarzı bir köpük pompası ve hortum yardımı yerine bu ürünü alsam nasil olur aynı zamanda aparatı ile köpük imkanı varmış karcher k3 k4 lerde aparat ayrı satılıyor ve çok pahalıymış önerilerinize ihtiyacım var
Basınçlı yıkamaların en kötüsü bile kwazar - hortum ikilisinden daha iyi iş yapmanıza olanak sağlar hocam.Genelde kendi köpük aparatları pek verimli olmuyor ama aliexpress üzerinden mjjc marka bosch veya karcher uyumlu foam lance aparatı alabilirsiniz.

Atibay

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Basınçlı yıkamaların en kötüsü bile kwazar - hortum ikilisinden daha iyi iş yapmanıza olanak sağlar hocam.Genelde kendi köpük aparatları pek verimli olmuyor ama aliexpress üzerinden mjjc marka bosch veya karcher uyumlu foam lance aparatı alabilirsiniz.
Teşekkür ediyorum hocam eğer performans alamazsam artık cin den sipariş veririm kawazar alacaktım 160 tl ye bu daha mantıklı geldi bir de hocam flowey ev 12 mi ev 13 mu farkları nelerdir ev 12 sipariş verdim acaba ev 13 mi alsaydim

Atibay

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bana kalırsa Çin'den Mjcc marka Foam Lance sipariş edin, tam bir f/p ürünü hemde Karcher K serisine uygun. Ancak bahsettiğiniz yıkama makinasını @omrslhmms Ömer abi aldı ve en yakın sürede objektif bir şekilde testini yapıcaktır. :)
Çok teşekkür ederim kendisine özelden mesaj attım

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Teşekkür ediyorum hocam eğer performans alamazsam artık cin den sipariş veririm kawazar alacaktım 160 tl ye bu daha mantıklı geldi bir de hocam flowey ev 12 mi ev 13 mu farkları nelerdir ev 12 sipariş verdim acaba ev 13 mi alsaydim
Flowey EV12 kova şampuanıdır, EV13 ise ön yıkama şampuanıdır. Forumun arama çubuğuna Flowey diye aratırsanız bir çok ürün incelemesi bulabilirsiniz. :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu ürünü alırsanız da yine bir foam lance almanız gerekli, kwazar bütçesi ile arkadaşların da önerdiği gibi MJJC foam lance alırsanırz çok daha iyi olur. Ben de bu makineden aldım, yeni aldım daha, henüz sadece evde test ettim, ancak karcher'dan artıları var direk fark ediliyor. Karcher k2 ve k5 kullandım, k5 ile adı bile geçemez tabi ama k2'den falan üstün benim gördüğüm kadarıyla. Kullanınca daha net yorumlarım tabi.

Ben ilk hortumdan makineye geçtiğimde dünyalar benim olmuştu, sonra k2 basıncı kesmemişti, sonra k5 gelince ki aralarında zaten 1-2 yıkama süresi vardı, dünya varmış demiştim. Sonra yine sarmala girip k2 de yetermiş demiştim. Biz basınç ile kir sökmüyoruz zaten, basınç bizde durulamada işe yarıyor, bir de foam lance kullanımında. Bunun da videolardaki performansı tatmin etti açıkçası. Bir de harika kompakt bir ürün, benim ilk aradığım özellik buydu.

Kutudan çıkan her parça makine üzerinde saklanabiliyor bu harika bir şey bence...

Atibay

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bu ürünü alırsanız da yine bir foam lance almanız gerekli, kwazar bütçesi ile arkadaşların da önerdiği gibi MJJC foam lance alırsanırz çok daha iyi olur. Ben de bu makineden aldım, yeni aldım daha, henüz sadece evde test ettim, ancak karcher'dan artıları var direk fark ediliyor. Karcher k2 ve k5 kullandım, k5 ile adı bile geçemez tabi ama k2'den falan üstün benim gördüğüm kadarıyla. Kullanınca daha net yorumlarım tabi.

Ben ilk hortumdan makineye geçtiğimde dünyalar benim olmuştu, sonra k2 basıncı kesmemişti, sonra k5 gelince ki aralarında zaten 1-2 yıkama süresi vardı, dünya varmış demiştim. Sonra yine sarmala girip k2 de yetermiş demiştim. Biz basınç ile kir sökmüyoruz zaten, basınç bizde durulamada işe yarıyor, bir de foam lance kullanımında. Bunun da videolardaki performansı tatmin etti açıkçası. Bir de harika kompakt bir ürün, benim ilk aradığım özellik buydu.

Kutudan çıkan her parça makine üzerinde saklanabiliyor bu harika bir şey bence...

Çok teşekkür ediyorum hocam nereden temin ettiniz ve fiyatı neye geldi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Çok teşekkür ediyorum hocam nereden temin ettiniz ve fiyatı neye geldi
En uygun fiyatlı şu iki sitede var;

Bosch EasyAquatak 120 Yüksek Basınçlı Yıkama Makinesi - Zaferdeyim.com

BOSCH Easy Aquatak 120 Basınçlı Yıkama - 06008A7901

Ama ben Bauhaus'tan aldım, hem iş yerimin hemen yanında hem de vade farksız taksit imkanı var diye. Bir de tabi kargo beklemek istemedim, dün öğlen baktım ürüne, akşam gittim aldım.

Easy Aquatak 120 Yüksek Basınçlı Yıkama Makinası

Umut Aksoy

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@omrslhmms Üstadım, bende yakın dönemde Karcher K3 baktım fakat sadece yazın kullanabileceğim, acaba Benzinlikte mi devam etsem diye düşünüp duruyordum. Şimdi bu konuyu görünce sizin testinizi de ve görüşlerinizi merak etmeye başladım açıkcası.

sekomeko

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
K2 ile bunu karşılaştırabilirseniz güzel olur.

K2 nedense daha ağır gibi geldi. Geçen gün arkadaşımın Bosch makinasını test ettim, çok hafifti.

Atibay

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bunun bana göre tek artısı köpük aparatinin bulunması her ne kadar yetersiz dense de amatör olarak kendi aracina kullanan biri için yeterli olur diye düşünüyorum

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Bunun bana göre tek artısı köpük aparatinin bulunması her ne kadar yetersiz dense de amatör olarak kendi aracina kullanan biri için yeterli olur diye düşünüyorum
Hocam foam lance ile geldifğine bakma ön yıkama yapman cok zor o aparat ile. Yani makinayi almişken kesinlikle foam lance siparisi geç derim. Makinanin yanında verdiği aparattan ancak saksılık olur başkada bir işe yaramaz şahsi fikrim. :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bunun kopuk aparati karcherin ayri satilan fj6 kopuk aparatindan falan cok cok kotu. Avabtajmis gibi dusunmeyin. Kopuk atmiyor bu? Basincli su ile sampuan karistiriyor. Videolari var izleyebilirsiniz.

Ayrica hem k2 hem bu makineye sahip olmus biri olarak kesinlikle bosch derim. Ama k2 de alasaniz bundan da alsaniz foam lance sart. Harici satin almaniz gerekli.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu arada yeni alınan makinaların 4 hafta içerisinde kaydını online yaparak

2+1 sene garantisini uzatabiliyorsunuz.

MyBosch: El aletin için servis | Bosch
Super haber, bu makine ozelinde olabilir ancak yanlis hatirlamiyorsam kutusu uzerinde 3 yil garanti yaziyordu sanirim bakip kesin bilgi verebilirim. Gerci yazsa da ben bir kayit yaptiririm buna seri nosunu bulup

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi