Herkese merhaba,
Performans videosu ile karşınızdayım.
Aslında dün de çekmiştim video ama kendi aracımda değildi, araba rengi beyazdı, su kuvveti daha az belli oluyordu, arkadaşın annesinin arabasıydı, plaka belli oluyordu, çevredeki bir kaç aracında plakası göründüğü için yüklemek istemedim. Bugün kendi aracımda video çekip paylaşmak daha çok içime sindi.
Neyse çok uzattım, makine hakkındaki görüşlerim, görüşlerimiz;
(şimdiye kadar 3 araba yıkadık, 1 tane bmw 1.18, bir tane bmw 5.20i ve bir de kendi aracım)
1- Bizi kesecek bir ürün değil bir kere onu söyleyeyim, arabayı sadece durular, asla tazyikli bir yıkama makinesi diye düşünmeyin.
2- 2 kova su ile, yaklaşık 36-40 litre arası, bir arabayı fazlasıyla durulayabiliyor.
3- Hortum uzunluğu çok iyi, koy bagaj kısmına tek yönde devam et, 10 metre gayet yeterli.
4- Kendi tabancası haricinde bir tabanca ile denedim neredeyse su hiç akmadı. Kendi jet başlığı bir şart yani.
Kimler almalı?
Benzinlikte ön yıkama yapıp sakin sakin çift kovasını yapıp arabasını kenar yerde durulamak isteyenler alabilir.
Elektrik prizi, çeşme ve hortum olmayan yerlerde yine kaba kiri atılmış aracı durulamak isteyenler alabilir.
Tozlu araba yıkanır, ama kirli araba için çok zor arkadaşlar.
Videoyu izleyerek kendiniz de karar verebilirsiniz, iyi seyirler.