İnceleme Araba Yıkama Makinesi 12 V

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ömer hocam düşünce çok güzel maliyette tatminkar, tozlu veya ön yıkaması yapılmış araçta gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Takipteyim :mutlu:

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Güle güle kullanın. Benim gibi 10.katta yaşayıp bahçeye hortum çekme şansı neredeyse olmayanlar açısından durulama için güzel bir çözüm olabilir. İnceleme için beklemedeyiz :)
bende 4. kattayım. k4 compact + 20 metre hortum + 20 metre priz aldım. hadi hayırlısı deneyeceğiz bakalım :D

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
bende 4. kattayım. k4 compact + 20 metre hortum + 20 metre priz aldım. hadi hayırlısı deneyeceğiz bakalım :D
K5 + 40 metre hortum ve 40 metre kablo ile 2. kattan yapiyordum benzerini.

20 metre 4. kata yetiyor mu?

Ömer hocam düşünce çok güzel maliyette tatminkar, tozlu veya ön yıkaması yapılmış araçta gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Takipteyim :mutlu:
Bakalim ne olacak ben de meraktayim :)

smertt1

Acemi Detaycı
Üye
hortum işi çile malesef :) bende 25 metre sarkıtanlardanım. ama olmuyor toplaması apayrı dert salarken milletin camına vuruyor vsvs

şu iş gerçekten takibimde :) benzincide bile on yıkama yapıp orda kenara cekip bununla kova yıkaması yapılabilir düşüncesindeyim ben.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Gülerek kullan dostum bu maksatlı bir ürün bakıyordun bence benim bissell istetmemle senin fontus alman arasında hiç bir fark yok:komik:

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Gülerek kullan dostum bu maksatlı bir ürün bakıyordun bence benim bissell istetmemle senin fontus alman arasında hiç bir fark yok:komik:
Bissell bu fiyata Turkiye'de olsa 1 saniye dusunulmez :) senin makinenin de bissellden farki yok yalniz bu bizimki sulama makinesi :p
Eyvallah

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese merhaba,

Performans videosu ile karşınızdayım.

Aslında dün de çekmiştim video ama kendi aracımda değildi, araba rengi beyazdı, su kuvveti daha az belli oluyordu, arkadaşın annesinin arabasıydı, plaka belli oluyordu, çevredeki bir kaç aracında plakası göründüğü için yüklemek istemedim. Bugün kendi aracımda video çekip paylaşmak daha çok içime sindi.

Neyse çok uzattım, makine hakkındaki görüşlerim, görüşlerimiz;
(şimdiye kadar 3 araba yıkadık, 1 tane bmw 1.18, bir tane bmw 5.20i ve bir de kendi aracım)

1- Bizi kesecek bir ürün değil bir kere onu söyleyeyim, arabayı sadece durular, asla tazyikli bir yıkama makinesi diye düşünmeyin.
2- 2 kova su ile, yaklaşık 36-40 litre arası, bir arabayı fazlasıyla durulayabiliyor.
3- Hortum uzunluğu çok iyi, koy bagaj kısmına tek yönde devam et, 10 metre gayet yeterli.
4- Kendi tabancası haricinde bir tabanca ile denedim neredeyse su hiç akmadı. Kendi jet başlığı bir şart yani.

Kimler almalı?
Benzinlikte ön yıkama yapıp sakin sakin çift kovasını yapıp arabasını kenar yerde durulamak isteyenler alabilir.
Elektrik prizi, çeşme ve hortum olmayan yerlerde yine kaba kiri atılmış aracı durulamak isteyenler alabilir.
Tozlu araba yıkanır, ama kirli araba için çok zor arkadaşlar.

Videoyu izleyerek kendiniz de karar verebilirsiniz, iyi seyirler.

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Elinize sağlık. Durulama benim için yeterli. Hiç yoktan iyidir diyorum. Bazen sadece jant/tekerlek yıkamak istiyorum ama yıkama istasyonlarında ki curcunadan istediğim gibi olmuyor. Kovama köpüklü suyumu alır, otoparka iner rahat rahat yıkarım.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Herkese merhaba,

Aslında dün de çekmiştim video ama kendi aracımda değildi, araba rengi beyazdı, su kuvveti daha az belli oluyordu, arkadaşın annesinin arabasıydı, plaka belli oluyordu, çevredeki bir kaç aracında plakası göründüğü için yüklemek istemedim. Bugün kendi aracımda video çekip paylaşmak daha çok içime sindi.

(şimdiye kadar 3 araba yıkadık, 1 tane bmw 1.18, bir tane bmw 5.20i ve bir de kendi aracım)

1- Bizi kesecek bir ürün değil bir kere onu söyleyeyim, arabayı sadece durular, asla tazyikli bir yıkama makinesi diye düşünmeyin.
2- 2 kova su ile, yaklaşık 36-40 litre arası, bir arabayı fazlasıyla durulayabiliyor.
3- Hortum uzunluğu çok iyi, koy bagaj kısmına tek yönde devam et, 10 metre gayet yeterli.
4- Kendi tabancası haricinde bir tabanca ile denedim neredeyse su hiç akmadı. Kendi jet başlığı bir şart yani.

Kimler almalı?
Benzinlikte ön yıkama yapıp sakin sakin çift kovasını yapıp arabasını kenar yerde durulamak isteyenler alabilir.
Elektrik prizi, çeşme ve hortum olmayan yerlerde yine kaba kiri atılmış aracı durulamak isteyenler alabilir.

Ömer abi inceleme için teşekkürler, bence güzel bir ürünmüş tabi amacımıza bağlı. Dediğiniz gibi araç tozluysa yıkanabilir, bide şu sıralar polenler çok fazla var polenleri yıkamak için de kullanılabilir.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
@omrslhmms Ömer hocam,eEline sağlık, gayet güzel bir inceleme olmuş. Fontusdan bir tık aşağısı gibi. Amacına gayet de hizmet edebiliyor. benim dikkatimi çeken suyu perde değil de dairesel sıkıyor sanki. Bu da aslında suyun dağılması sebebi ile performansı olumsuz etkiliyor. Haricen gayet fiyat/performans ürünü gibi görünüyor.

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Elinize sağlık. Bence gayet yeterli gibi, beğendim.
Bir sıkıntısı araba çalışmak zorunda kalıyor sanırım. O da küçük akülerle halledilebilir.
Arabanin calismasi gerekmiyor. Kontak acikken calisir. Lakin akuyu bosaltmaya gerek yok.

Diger 2 araci calistirmadan yikadik. Sahipleri istemedi, gerek gormedi calistirmaya. Ben risk almadim kendi aracımda.

@omrslhmms Ömer hocam,eEline sağlık, gayet güzel bir inceleme olmuş. Fontusdan bir tık aşağısı gibi. Amacına gayet de hizmet edebiliyor. benim dikkatimi çeken suyu perde değil de dairesel sıkıyor sanki. Bu da aslında suyun dağılması sebebi ile performansı olumsuz etkiliyor. Haricen gayet fiyat/performans ürünü gibi görünüyor.
Tesekkurler hocam.

Aslinda tetigi ne kadar sikarsan o kadar inceltiyor. Garip bir yapisi var normalde aci ayarlamak icin ucunu dondurursun bir sey yaparsin, bunda tetigi.ne kadar cekersen o kadar inceltiyor. Bu sebeple en az sikilikta dedigin gibi atiyor. Bir tik daha basmak lazim ama yine yikama makineleri gibi yapamiyor o aci isini. Biraz alismak lazim ben ilk defa kullandim :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Herkese merhaba,

Kimler almalı?

Tabanca güzelmiş karchera takılırmı bu?

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hacı gayet yeterli bence. Benim pompada bunun ayarında atıyor ama basınç hiç yok bunda tabanca falan şekil duruyor:mutlu: