Araç Kokusu Tavsiyesi

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Sıvı kokulara dikkat etmekte fayda var olası kaçırma veya akma durumunda geri dönüşü olmayan tahribatlara yol açıyor,aklınızda bulunsun :sarki:

Farklı bi koku olarakta little treesim midnight chic önerebilirim,testerı var üzerinde küçük bi alan rahatsız etmeyen şık bi koku :)
Lt Midnigh Chic'i rastgele benzin istasyonundan almıştım benim de hoşuma gitti kokusu ama sanki Vanilla Pride (ABD-TR bayraklı) kadar uzun ömürlü olmadı. 1 sefer kullandım, belki bir tane daha alıp tekrar denemek gerekebilir.
Ayrıca Lt kokuların poşetini yavaş açma mevzusu yüzünden oluşan kötü görüntüye şöyle bir çözüm buldum; ürünü poşetinden çıkarıp, yeteri kadar kısmı dışarıda bırakacak şekilde etrafını birkaç tur streç film ile geçiyorum. Sonra yavaş yavaş streç filmi aşağıya indirerek kullanıyorum.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Chemical guys 'un striptizi vardı bir aralar gene uygun fiyata gelirse bu sefer 1 koli falan çok rahat alacağım onun gibi bir koku daha bulamadım henüz

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bence sıfır araç kokusu gibisi yok. :) Ama her araçta da bu imkan yok.

Piyasada birçok markanın sıfır araç kokuları var ama hangisi gerçekten bu hissi veriyor acaba?

Ben california scents'in sıfır araç kokusunu denemiştim ama aradığımı bulamadım.

Bu tarz sıfır araç kokuları deneyip beğenen arkadaşlar varsa tavsiye almak isterim.
3d yeni araç kokusu almıştım. Bölünmüş şekilde fiyatı da uygundu diye. Yeni araç kokusu gibi kokmuyor malesef. Tarif etmek gerekirse evde yeni temizlik yapınca kokan o temizlik kokusu var :D aracı temizleyince sıkıyorum fena değil bence, ama sıfır araç kokusu değil asla bu koku

N

naparsınkisen

Guest
Arkadaşlar, adını tam hatırlamıyorum ama Shell’in kendi markasının (istiridye desenli koku) yeşil renkte olan kokusu çok güzel. Bunaltmıyor, fresh bir kokusu var. Little Trees’in New Car Scent’ini andırıyor. Hiç denememiş olanlara önerebilirim :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Benimde şimdilik favorim bu, kokuyu 3 4 fıs arabanın içine sıkdıkdan sonra yaklaşık 2 gün gidiyor.Yaklaşık 15 TL petrolde.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Kimyasal Adamlar ‘ın hediye ettiği Chemical Guys Strawberry Margarita kullanıyorum arada. Gayet memnumum. Yazın ise koltuğun altında hava çıkışına çam reçinesi sürüyorum :).

@Ozgur_gs_91 admin nasıl müdahale ettiyse artık, Chemical Guys ürünün adını “signature scent” olarak değiştirmiş.

Son düzenleme:

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Benimde şimdilik favorim bu, kokuyu 3 4 fıs arabanın içine sıkdıkdan sonra yaklaşık 2 gün gidiyor.Yaklaşık 15 TL petrolde.
Bunun aynaya asılan formunu aldım 9₺ mi neydi galiba 2 haftadır kapıları açınca baya baya kokuyor güzel hafif de kokusu. Bir de İnstagram da şöyle bir gönderi var koku denemesi olarak bayağı öven eden var ama fiyat biraz yüksek sanırım forum kurallarına uygun değilse kusura bakmayın bilmiyorum
Link: Koku

edit: ürün isminden başka link buldum. Koku için 60 gün gidiyor şeklinde yorumlar var. Koku rahatız etmiyor falan şeklinde yorumlar genelde iyi. Deneyen varsa tavsiye ederse bende alıp denemek istiyorum ama airwick mango kokusu var Migros’ta 2si 30₺ mi ne yoğun ve güzel kokuyor cam ufak şişede bence o da denenebilir

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bunun aynaya asılan formunu aldım 9₺ mi neydi galiba 2 haftadır kapıları açınca baya baya kokuyor güzel hafif de kokusu. Bir de İnstagram da şöyle bir gönderi var koku denemesi olarak bayağı öven eden var ama fiyat biraz yüksek sanırım forum kurallarına uygun değilse kusura bakmayın bilmiyorum
Link: Koku

edit: ürün isminden başka link buldum. Koku için 60 gün gidiyor şeklinde yorumlar var. Koku rahatız etmiyor falan şeklinde yorumlar genelde iyi. Deneyen varsa tavsiye ederse bende alıp denemek istiyorum ama airwick mango kokusu var Migros’ta 2si 30₺ mi ne yoğun ve güzel kokuyor cam ufak şişede bence o da denenebilir
Sağolun bu attığın linki de değerlendiricem ancak belirli bir süre koku almam sanırsam. :)