Araç Renk Tercihi Anketi

Detaycılar hangi renk araç tercihinde bulunuyor?

• Kullanılan toplam oy
    64

Erdemizm

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herkese merhaba,
Detaycıların tercih ettiği ya da temizlerken zevk aldığı araç rengini merak ediyorum. Yeni araç alma arifesinde olanlara da yardımcı olabilir.

Son düzenleme:

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Araç alırken renk ikinci planda oluyor çoğu zaman :) . Benim önceliğim mekanik kısmı ve konfor :) . Detay da renk tercihim gri olurdu, şu anki aracım beyaz . Beyaz da olabilir. Olmayacak tek renk var siyah :) . Önceliğim olan özellikleri sağlamış olsa bile siyah renk araçtan uzak duruyorum :) .

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Araç alırken renk ikinci planda oluyor çoğu zaman :) . Benim önceliğim mekanik kısmı ve konfor :) . Detay da renk tercihim gri olurdu, şu anki aracım beyaz . Beyaz da olabilir. Olmayacak tek renk var siyah :) . Önceliğim olan özellikleri sağlamış olsa bile siyah renk araçtan uzak duruyorum :) .
Erkan hocam siyah renk bakarsan vezir, bakmazsan rezil eder öyle asil bir renk.. Bende koyu füme tarzı gri araç renklerini beğeniyorum, emek verdiğinde karşılığını gösteriyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Erkan hocam siyah renk bakarsan vezir, bakmazsan rezil eder öyle asil bir renk.. Bende koyu füme tarzı gri araç renklerini beğeniyorum, emek verdiğinde karşılığını gösteriyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsmail hocam, bekar olsam siyah bir nebze kabulümdur. :) . Hem ev , hem iş, hemde detay olunca, hobiden de vazgeçemiyorum... O zaman renk ön plana çıkıyor, senin renk en iyisi, kiri belli etmez :)