Yorumunuz için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Techturkey, diğer forumlarda yıllardır takip ederim sizi güzel incelemeler yapıyorsunuz

Gerçekten çok dikkatli izlemişsiniz videoyu teşekkür ederim
Öncesini çekmeyi unuttum desem komik olur sanırım, ama dediğiniz gibi çok kirli değildi, videonun başlangıç kısmına bakarsanız hafif nemli motor kısmı, bir perde su geçerek tozlardan arındırdım videoya başlamak orda aklıma geldi. Onunda sebebi çekimleri köyde yapmam, köy dediğim İstanbul'un köylerinden, uçak seslerindende belli eder kendini, sabah kalk köy git malzeme unuttummu, her şey tamamı, güneş dönmeden bir an önce bitireyim derken kayıt almayı unutmak

Tuganın kullandığım ürünü linktetedir, direk Deriklinik Doruk abinin tavsiye ve yönlendimesini dikkate alarak uyguladım, Ürün konusunda ben eksik konuşmuşum videoda hatalıyım kusura bakmayın
Tuga Endüstriyel Yağ Temizleyici 1 Litre Yedek
Motorda dediğiniz gibi hiç bir yeri korumaya almadım riskli bölge sağ tarafta sigorta paneli ondanda uzak durdum, motor zaten yoğun yağışta su alan bir bölge olduğu mantığı ile deli cesaret diyelim, giriştim. Birde elimden geldiğince perde şeklinde attım suyu, aralara girdiğim kısımlar şase ve benzeri yerler, ama korumaya almak gerekliydi haklısınız
Kaputtaki malzeme süngerimsi bir malzeme suyu emince salar gibi oldu kenidini 1 saat içinde kurudu ve eski formunu aldı şuan ilk günkü halinde

Anladığım kadarı ile sarkan tavan döşemesi gibi bir durum oldu gibi izlenim oldu çok şükür öyle bir durum yok
Maalefsef hiç sormayın Stapway konusunu içimdeki apaçiyi buraya vurmak istiyorum deyil kelimesini yazarak tatmin edelim kendimizi

Stepway kullandığımı biliyorum nasıl yazdıysam artık dikkatsizlik, dalgınlık yada apaçilik diyelim, en kısa sürede düzelteceğim

Edit: Video thumbnail fotoğrafını geçiçi değiştirdim. Akşam yenisi yaparım

Tekrar teşekkürler uyarı için
@SubaruOutback