Aracınızın En Beğendiğiniz veya En İlginç Fotoğrafı - Sadece 1 Fotoğraf

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Sana ND, sunset ve polarize filtre lazım :) ND filtre ile üst kısım yeteri kadar koyu kalacak, sunset filtre sıcaklık verecek, polarize ise yansımaları neredeyse yok edecek :) Sonuç, mükemmel bir foto ortaya çıkacak :)

Abi sanki uzaydan geldin gibi konuştun şuan benim için :kop:şaka bir yana dediklerin canlandı gibi gözümde ama iPhone 7 ile anca bu kadar oluyor heralde :komik: o işleri siz test uzmanlarımız iyi biliyorsunuz filtreler,ekipmanlar falan :öp:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi sanki uzaydan geldin gibi konuştun şuan benim için :kop:şaka bir yana dediklerin canlandı gibi gözümde ama iPhone 7 ile anca bu kadar oluyor heralde :komik: o işleri siz test uzmanlarımız iyi biliyorsunuz filtreler,ekipmanlar falan :öp:
Fotoğraf diğer para kazanamadığım hobim olur. Bir miktar ekipman var ama uzun süredir ellemiyorum. Çocuk olmadan önce eşimle çok manzara fotoğrafı çekerdim; uzun pozlama en sevdiğimdir :)
Dergi kapaklarına da çıkan yelkenli fotoğraflarım var ama sağolsunlar onlarda beş kuruş ödemediler :(

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Fotoğraf diğer para kazanamadığım hobim olur. Bir miktar ekipman var ama uzun süredir ellemiyorum. Çocuk olmadan önce eşimle çok manzara fotoğrafı çekerdim; uzun pozlama en sevdiğimdir :)
Dergi kapaklarına da çıkan yelkenli fotoğraflarım var ama sağolsunlar onlarda beş kuruş ödemediler :(
Öyle sanata,sanatçıya çokta saygı beklememek lazım abi :sarki:
Sen yine arada paylaş bizimle gözümüz gönlümüz açılır farklı manzaralar çekimler görürüz falan :foto:

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ne güzel ben de sizin gibi ilgilenmekteyim fotoğrafla. Daha çok sokak fotoğrafı ve siyah beyaz ağırlıklı çalışıyorum. Detailing dışında fotoğrafçılık ve gemi modelciliği diğer hobilerim:)

Aslında forumda diğer hobiler ve ilgi alanları diye bir başlık olsa çok iyi olurdu bence.