Aracınızın En Beğendiğiniz veya En İlginç Fotoğrafı - Sadece 1 Fotoğraf

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
Katılım
10 Mar 2018
Mesajlar
5,113
Beğeniler
12,942
Yaş
43
İl
istanbul
#41
Ne güzel ben de sizin gibi ilgilenmekteyim fotoğrafla. Daha çok sokak fotoğrafı ve siyah beyaz ağırlıklı çalışıyorum. Detailing dışında fotoğrafçılık ve gemi modelciliği diğer hobilerim:)

Aslında forumda diğer hobiler ve ilgi alanları diye bir başlık olsa çok iyi olurdu bence.
İyi olur, o konu altında yaptıklarımızı sergileriz :)
 

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Katılım
11 Şub 2019
Mesajlar
277
Beğeniler
487
#52
Çok kirlenen ama sürekli bakımlı arabayı temizlemesi çok keyifli. Alttan cevher çıkıyor.
Kesinlikle şimdiye kadar mekanik bakımları düzenli haricen kaportaya klasik yıkamacı da yıkama harici birşey yapılmıyordu artık yıkamaları kendim yapıyorum düzenli olarak. İşçilik ve yıkama kaynaklı kusurlar var elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum kendim yıkama ve bakımlarını yapmaya başladıktan sonra bence görünüşü bariz bir şekilde değişti. Yağmurlu havada otoban sürüşü yapıp sonrasında yıkamak çok hoşuma gidiyor.
 

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
Katılım
31 Mar 2018
Mesajlar
806
Beğeniler
4,045
Yaş
25
İl
İstanbul
#55
Bilgisayara format atmadan önce fotoğraflara göz gezdireyim dedim. Eski L300'ümüzün fotoğrafını buldum. Hatırladığım kadarıyla 2004 yılına ait bir fotoğraf. Aklımda kalan birkaç anıyı anlatayım: Babam o zamanlar komple boyatmıştı arabayı. Sürekli başının etini yiyip arabayı görmeye gidelim diyordum. Babam da en son dayanamayıp götürmüştü beni. Boyacı, bagaj kapağının daha kurumadığını ve aracın yarın hazır olacağını söylemişti(Hala unutmamışım :D) Babam o zamanlar arabayı fırça ve arap sabunuyla yıkayıp çbs belco tarzında katı bir pastayı üstübüyle sürüp pamukla parlatırdı. Ben de bez, kova getir götürü yapıyordum. İzlerken acayip keyif alıyordum :) Ayaklarım pedala yetmediği için kullanamıyordum ama babam aracı çalıştırmama ve yan koltuktan ayağımı pedala uzatıp ara gaz vermeme müsade ediyordu :D Jant kapaklarını çok beğeniyordum. Aynısından şimdi bulamıyorum malesef. Fotoğrafın orijinalini bulamadım. Kendimce camlara film çekmişim önceden :) Birde hiç fotoğrafını bulamadığım kırmızı renkli Mazda E2200 vardı. O araçla ilgili hatırladığım tek şey sürekli arıza vermesiydi :) Babam motora sürekli yağ ve su ekliyordu. L300'ün başka fotoğrafları da vardı ama muhtemelen fotoğraf albümündeler. Sadece bunu bulabildim şimdilik.