[ARIYORUM] Davlumbaz Fırçası

PassionateDetailing

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Selamlar herkese,uzun zamandır davlumbaz fırçası arıyorum ve bulamadım.Wheel woolies var fakat kısa saplı.Uzun saplı davlumbaz fırçası satan var mı ?

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bunu gördüm de başında açısı olmadığı için isi zorlatır mi bilmiyorum
Basık değilse araç sığıyor ama eğik olsa bir o kadar daha verimli olabilirmiş. Isıtıp eğilir mi kırılır mı tam emin olamadım böyle kullanıyorum. Artı olarak çok eğilmek gereken marşpiyellere, tampon altlarına vs bununla müdahale ediyorum. Boşta kaldıkça evin dış camlarını, balkonu da yıkıyorum :D

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Cg nin açılı yeşil fırçası çok güzel ama tedarik edilemiyor şuan. Bu 3d fırçanın sapı hangi ağaçtan acaba, ısıtılıp eğilebilir aslında :)

PassionateDetailing

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Basık değilse araç sığıyor ama eğik olsa bir o kadar daha verimli olabilirmiş. Isıtıp eğilir mi kırılır mı tam emin olamadım böyle kullanıyorum. Artı olarak çok eğilmek gereken marşpiyellere, tampon altlarına vs bununla müdahale ediyorum. Boşta kaldıkça evin dış camlarını, balkonu da yıkıyorum :D
Isıtmak riskli olabilir bakalım bakayım belki hala banat fırçayla devam :)
Getirtirsen benide yaz bir kenara abi :D

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
3D nin uzun saplı yeşil kıllı fırçasını denemiş biri olarak tavsiye etmem. Kılların yapısı sert kalıyor, sapın şeklinden dolayı da kullanması zor. Sapı plastik bu arada.