ARIYORUM - Klin korea drying duo - Wizard of gloss blue marlin

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Düzeltme @nuriksari bana ayırdığın bezlerden bir tanesini alacağım diğerini ihtiyacı olan başka birisi alabilir. Anlayışın için teşekkür ederim.

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Bez elime ulaştı ilk intiba güzel aşırı yumşak değil ama hafiften ağır bugün yıkama yapmayı planlıyorum onun için kısa programa atım 14 dakikalık program bitmek bilmedi enteresandır bez çıktığında daha ağır ve neredeyse sıkılmamış gibiydi bez oldukça fazla su çekmiş makina sıkmak için programı uzatmış sanırım tekrar sıkmak için attım bu sefer yarısı sıkılmış çırpıp serdim şimdi okula gidiyorum dönüşe vaktim olursa yıkama yapacağım şimdilik su emişi iyi gibi.
@nuriksari abiyede teşekkür ederim sağolsun kısa sürede kargolattı taktiklerini paylaştı.
IMG_20190531_085039.jpg IMG_20190531_084817.jpg

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Bez elime ulaştı ilk intiba güzel aşırı yumşak değil ama hafiften ağır bugün yıkama yapmayı planlıyorum onun için kısa programa atım 14 dakikalık program bitmek bilmedi enteresandır bez çıktığında daha ağır ve neredeyse sıkılmamış gibiydi bez oldukça fazla su çekmiş makina sıkmak için programı uzatmış sanırım tekrar sıkmak için attım bu sefer yarısı sıkılmış çırpıp serdim şimdi okula gidiyorum dönüşe vaktim olursa yıkama yapacağım şimdilik su emişi iyi gibi.
@nuriksari abiyede teşekkür ederim sağolsun kısa sürede kargolattı taktiklerini paylaştı.
Ekli dosyayı görüntüle 11455 Ekli dosyayı görüntüle 11454
Yoğun yapısından geç kuruyor. Ama mikemmel bşy daha önce kurulama yapmamışım dedim dokunması yetiyor deişik bşy resmen şöyle oldum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Son 10 yılda detay dünyasında en beğendiğim yeni ürünler 1 numara twisted kurulama havlusu 2 numara kil eldiveni 3 numara Wheel woolies

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Yoğun yapısından geç kuruyor. Ama mikemmel bşy daha önce kurulama yapmamışım dedim dokunması yetiyor deişik bşy resmen şöyle oldum

Cidden geç kuruyormuş ben hava sıcak okuldan gelene kadar kurur demiştim ama şimdi aradım daha kurumamış bugün deneyemeyeceğim gibi.

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Cidden geç kuruyormuş ben hava sıcak okuldan gelene kadar kurur demiştim ama şimdi aradım daha kurumamış bugün deneyemeyeceğim gibi.
O haliyle bile farkını belli eder performanstan bşy kaybedeciğini sanmıyorum ama tabi sıfır haliyle deneme isteği başka.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Beyler havlular yollandı @Fatihkandemir cevap bekliyorum senden ö.m attım sana ayırdım 1 tane hak geçmesin diye geri dönüş yapmazsanız listeden sıradan devam edeceğim başkasına.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Herkese hayırlı olsun. Bir iki kelam edeyim havlu için.

Wizard havluyu yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, kesinlikle parasını sonuna kadar hakeden bir üründür. Islak gibi görünmesine bakmayın o haliyle bile arabayı hatta 2 arabayı rahat kuruluyor araba kurulamak bununla çocuk oyuncağı. O kadar paraya da olsun ama değil mi:)

Yıkamasını 1 kapak perwoll bakım&onarım ve 1 kapak beyaz sirke(perwolün kapağında) ile makinanın deterjan gözüne perwoll, yumuşatıcı gözüne de sirkeyi koyarak 40 derecede hızlı programda yapıyorum.

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Ben aldırdım havlu. Almanya’dan gelen yok şu sıralar. Gelen olsa getirticem