[ARIYORUM] MODİFİYE EDİLMİŞ SECHO VB.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Sechonun ucuna nozulu uyduramadım büyük geldi maalesef var mı taktik?
Ben de nozulu takarken zorlanmıştım çünkü tam sıfır oturuyor
Bence bu iyi bir şey diye düşünüyorum
Nozulların ölçülerinin farklı olacağını sanmıyorum, dikkatli bir şekilde çok az zorlayarak iş çözülür diye tahmin ediyorum

akko

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar günceldir. Varsa satmak isteyen benimle iletişim kursun lütfen. Alternatif üründe kabul...

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Büyük gelen yer neresi fotoğraf var mı
Şimdi taktım oldu nozullar. Bu seferde ya delikten kaynaklı yada keçeden kaynaklı oldukça sulu bir köpük var (var gibi yok gibi rengi beyaz bile değil). Keçe kaynaklı değil gibi çünkü @Mentalfeed beyin gönderdiği keçeyi tek ve evde bulunan keçeyle ikisini bir denedim aman aman fark yok. Ama pompayı eğip susuz kısma denk getirdiğimde istediğimiz köpük var. Delik ya küçük oldu yada büyük bilemedim. Yarın fotoğrafları atarım.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şimdi taktım oldu nozullar. Bu seferde ya delikten kaynaklı yada keçeden kaynaklı oldukça sulu bir köpük var (var gibi yok gibi rengi beyaz bile değil). Keçe kaynaklı değil gibi çünkü @Mentalfeed beyin gönderdiği keçeyi tek ve evde bulunan keçeyle ikisini bir denedim aman aman fark yok. Ama pompayı eğip susuz kısma denk getirdiğimde istediğimiz köpük var. Delik ya küçük oldu yada büyük bilemedim. Yarın fotoğrafları atarım.
Konuyu dağıtmayalım isterseniz @ege 'nin konusunda nerden deldiğini ne ile deldiğini anlatırsan resimle gösterebilirsen bize de feedback olur :)

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Çok su atıyorsa delik küçüktür köpük yapmadan su basıyor. Dediğin deliği büyült biraz, birde şampuan su oranını nasıl yaptınız

akko

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
PLANT MATE 2 LT - 5 LT -8 LT İlaçlama ve Su Pompası 37,99 TL yerine 20,99 TL
Plant Mate 2 Lt - 5 Lt -8 Lt İlaçlama Ve Su Pompası - n11.com

ve

n11.com'dan ŞARJLI AKÜLÜ İLAÇLAMA POMPASI YEDEK PARÇALARI seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Şarjlı Akülü İlaçlama Pompası Yedek Parçaları - n11.com

ile 15 dk da işinizi görecek pompa yapabilirsiniz.. pompanin iç hortumuna yukarıdan raptiye ile bir delik, nozulu da kesip pompanın ucuna yapıştırıyoruz, nozulun arkasına keçe yada bulaşık süngeri yeşilinden kesip koyuyoruz al sana köpük yapan pompa :deli:
Yedek parçalardan 14 numarayı mı sipariş edicez hocam burda onu anlayamadım tam

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Smtcglr dediği gibi içteki hortumun deliği köpüğü ayarlıyor. Aşama aşama büyüterek köpüğün yoğunluğu ayarlanıyor. Sağolsun banada çok yardımcı oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...