[ARIYORUM] MODİFİYE EDİLMİŞ SECHO VB.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akko

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yav çok basit alın kendiniz yapın :) istanbuldaysanız toplayın alın malzemeleri buluşalım ben yapayım.
Ahahahaha tamam hocam size mesaj atıcam, ben yapmayı deneyeceğim ama tam olarak secho için hangi nozul ve keçeyi alayım? Direkt link gönderir misiniz :)

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar söylesin en iyi nozul ölçüsü nedir ? 110-5 110-6 hangisinde tam verim alınıyorsa onun linkini atarım. Sechoyu n11 den al.
Keçe bildiğin bulaşık süngeri

smertt1

Acemi Detaycı
Üye
bu nozulu sechoya direk uydurabilir miyiz? yapıştırmak mı gerekiyor?
yada
PLANT MATE 2 LT
şişesine ?
videoda bu nozul takılı sechoda bende fazla var sipariş vermene gerek yok :) biraz zor oluyor ama oluyormuş baya cevirince tak diye atıyor :D ben de ilk takamadım.

sampuan biraz fazla olabilir. ama ben daha çok keçeden süpheleniyorum cunku tam yuvarlak kesmedim 3 kat kare yapıp içine sıkıştırdım yeşil sünger ile

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
videoda bu nozul takılı sechoda bende fazla var sipariş vermene gerek yok :) biraz zor oluyor ama oluyormuş baya cevirince tak diye atıyor :D ben de ilk takamadım.

sampuan biraz fazla olabilir. ama ben daha çok keçeden süpheleniyorum cunku tam yuvarlak kesmedim 3 kat kare yapıp içine sıkıştırdım yeşil sünger ile
3.kat çok 1 kat dene önce istediğin köpüğü alamazsan 2yi takarsin 3 e gerek yok tazyiki kesmiş zaten

smertt1

Acemi Detaycı
Üye
Keçeyi 2 kat yapıp bugun gelen diğer nozulu da denedim kesinlikle beyaz nozul daha güzel seramarketimden gelen Keçeyi 2 kat yapıncada daha akışkan daha hoş bir kıvam elde ettiğimi düşünüyorum. Tekrar bir video yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...