[ARIYORUM] MODİFİYE EDİLMİŞ SECHO VB.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akko

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Keçeyi 2 kat yapıp bugun gelen diğer nozulu da denedim kesinlikle beyaz nozul daha güzel seramarketimden gelen Keçeyi 2 kat yapıncada daha akışkan daha hoş bir kıvam elde ettiğimi düşünüyorum. Tekrar bir video yapacağım
Bana da bundan yapalım o zaman :D

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Keçeyi 2 kat yapıp bugun gelen diğer nozulu da denedim kesinlikle beyaz nozul daha güzel seramarketimden gelen Keçeyi 2 kat yapıncada daha akışkan daha hoş bir kıvam elde ettiğimi düşünüyorum. Tekrar bir video yapacağım
Beyaz nozul dediğiniz seramarketimdeki sanırım? 2 keçe ile 2 nozulun da videosunu atar mısınız hocam?

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Secho için hortuma üst taraftan delik açıp, püskürtücü kısma keçe koyuyoruz, en son da nozül değiştiriyoruz. Doğru mudur?

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
DIY sevdalısıyım ama nedense şu köpük yapan şişe olayında hiç hevesim yok :) bir kere denedim, nizami de yaptım lakin şu alta foam seviyesine erişemeyince arkadaşa hediye ettim :)

smertt1

Acemi Detaycı
Üye
İçerisine 2 lt su koyun göz kararı delin :) suyun üzerinde olacak delik yaklasık 1 2 parmak yukarıda kalıyor

Keçe derken evet bulasık sungerinin yeşil kısmı video çekerim tabiki ama ancak haftasonu

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Üstten iki parmak koy sonra del
Deldim nozulun arkasına da 2 tane bulaşık süngerinin yeşil kısmını koydum
Çok su atıyorsa delik küçüktür köpük yapmadan su basıyor. Dediğin deliği büyült biraz, birde şampuan su oranını nasıl yaptınız
Tek keçe koyduğumda
çift keçe koyduğumda

Sonax'ın turuncu şampuanı vardı onu denedim. çift keçe koyunca uç kısmından kaçırıyor pompa. Aşırı zorlamadım . Tek keçe ile de çift keçe ile de çok sulu atıyor. Raptiye ile 2'şer defa geçtim 2 taraftan da. Daha da genişleteyim mi bu deliği ? @ege üstad sende gel şenlensin buralar :)

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Deldim nozulun arkasına da 2 tane bulaşık süngerinin yeşil kısmını koydum

Tek keçe koyduğumda
çift keçe koyduğumda

Sonax'ın turuncu şampuanı vardı onu denedim. çift keçe koyunca uç kısmından kaçırıyor pompa. Aşırı zorlamadım . Tek keçe ile de çift keçe ile de çok sulu atıyor. Raptiye ile 2'şer defa geçtim 2 taraftan da. Daha da genişleteyim mi bu deliği ? @ege üstad sende gel şenlensin buralar :)
Şampuan az ayrıca sonax turuncu ön yıkama şampuanı değil köpürmemesi normal, ben tek delik deldim iki deliğe gerek duymadım.. 40 ml b33 2 litre su ile durum bu

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şampuan az ayrıca sonax turuncu ön yıkama şampuanı değil köpürmemesi normal, ben tek delik deldim iki deliğe gerek duymadım.. 40 ml b33 2 litre su ile durum bu
O zaman EV13 ile tek keçeli halini bir deneyim. Bir kapak sonax turuncu var o video da. Normalde kovaya 2 kapak atılıyor. Aslında oldukça şampuan vardı. Fakat baya sulu geldi bana.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Konu dışı tüm mesajlar silindi. Bu konu sohbet konusu değil bu konu Alış- Satış konusudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...