[ARIYORUM] Wheel Woolies A Kit - Detay Fırçası Seti

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Aslında bu aralar döviz kuru da geri geldi biraz. Tabi bu fiyatlardan ithalat yapılırsa gelecek sevkiyatlarla fiyatlar düşer sanırsam.

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
:sarki:Forum yetkililerine sesleniyorum. Üyelerin çağrısına kulak verin:rulet:

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Endotown
@hendeser
@kizmazfatih
@M U R A T
@esselcuk
@omrslhmms

yamaclar detailing ile görüştüm flexipadsin jant fırçası wheel woolies e alternatif ürün olduğunu söyledi. kıl yapısı birebir aynı ikiside ingiliz malı. 200 ₺ etiket fiyatından 4-5 kişilik alım olursa %10 indirim uygulayacağını söyledi buda 180 ₺ ye geliyor. sizin için uyarsa toplu olarak alalım.

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
değerli forum üyelerinden kullanann varsa bu fırcaları yorumlarına danısalım.benim aklımda zaten bu fırcalar vardı eğer kargo dahil bahsettiği fiyatlara verirlerse ben hala olumlu bakıyorum

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
değerli forum üyelerinden kullanann varsa bu fırcaları yorumlarına danısalım.benim aklımda zaten bu fırcalar vardı eğer kargo dahil bahsettiği fiyatlara verirlerse ben hala olumlu bakıyorum
Fiyata kargo dahil 180 tl ben de tereddütte kaldım ama satan firma aynı kıla sahip olduğunu söyledi. Beğenmezsek iade olabilir diye düşünüyorum

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
+1

200 tl ‘lik bir wheel whoolies alımı olursa bende varım, gerçi saymız arttıkça aynı oranda stoklar eridi :komik:

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Fiyata kargo dahil 180 tl ben de tereddütte kaldım ama satan firma aynı kıla sahip olduğunu söyledi. Beğenmezsek iade olabilir diye düşünüyorum
konunun sahibi @Endotown cuma gününe veya belli bir zamana kadar zaman belirleyip en azından bayramdan önce kargoya verilmesini saglarsak cok daha iyi olur diye düşünüyorum