Tatil günü 7 de kalkıp kafasında detay olur mu?oluyormuş.
9 a doğru önce jantlara valet pro dragonsla başladım.arkasından durulayıp billberry ile temizledim.davlumbazlar önemli diyerek divortex hediye gelen yeşil elmalı şampuanla davlumbazlara fırçayla daldım.aynı zamanda lastikleride bu şampuanla yıkadım.sonra araba zaten temizdi ,auto finesse citrus ile ön yıkama yaptım.durulayıp ilk kez zymöl auto washla yıkadım.güzel şampuanmış beğendim,kokusu temizlemesi,parlaklığı,köpürmesi güzel.dolaba atılım yaz sıcağında içilesi kokteyl gibi
ardından gyeon sofr dryer ile temizledim kenarsız oluşu ve performansını seviyorum.kapı içlerini soft 99 bezle hallettim.araçta 8 aylık kendi yaptığım 3m nano seramik kaplama var,gyeon cure ile destekliyorum,performansı iyi ama kaşıntı var üstüne birşeyler uygulamak istedim.seramiği polisajla almaktan ziyade karışık uygulamalar ile etkisiz hale getirebilirsem ne hala çünkü derinlik yok parlaklığı su itişi koruması waxtan çok iyi ama sadece wax uygulamak istiyorum.o yüzden auto finesse ultra glazeyi makina ile menzerna mavi cila pediyle uyguladım.uygulaması ve silmesi kolay oldu.arkasından swisvax concorso %50 carnabau üst segment ürün nasıl acaba dedim ve uygulamaya başladım.ürün sert pede alması zor,alsanızda boyaya yedirmesi zor.belkide ben bilemedim yada normal uygulama şekli böyledir.çok az ürün sarfederekten concorsoyu gyeon soft wipe ile sildim.bezin kralı bu bence şimdiye kadar kullandığım en iyi bez mükemmel.daha önce meguiars supreme shine ,super clean cila bezi vb bezler kullanmıştım ama en iyisi bu.araç deri koltukları sonax nano sprey ürünleri temizledim,arkasından meguiars gold class deri bakım ürünüyle sildim.hızımı alamadım iç piwno aksamada Swissvax uyguladım.camları ve araç iç plastik aksamlarını turtlenwax dash&glass la sildim.dış siyah aksamlara koch pss uyguladım.egzoz ucunu crom parlatıcı metal cilası ile parlattıktan sonra jantlara dekor matkap ucu jant pedi ile menzerna 3800 ile giriştim,temizledim ve menzerna endless shine uyguladım.koruma ürünü olarak Meguiars barrier diye bir ürün var onu biraz uyguladım ama matlaştırıyor vazgeçtim.lastikleride endurance ile daldıktan sonra davlumbazlara koch pss uygulacakken yeter artık seyret dedim geçtim karşısına ve final olarak dışarı çıkıp sürdüm
Allah herkesin gönlüne göre versin,bir maşallahınızı alırım. iyi forumlar

9 a doğru önce jantlara valet pro dragonsla başladım.arkasından durulayıp billberry ile temizledim.davlumbazlar önemli diyerek divortex hediye gelen yeşil elmalı şampuanla davlumbazlara fırçayla daldım.aynı zamanda lastikleride bu şampuanla yıkadım.sonra araba zaten temizdi ,auto finesse citrus ile ön yıkama yaptım.durulayıp ilk kez zymöl auto washla yıkadım.güzel şampuanmış beğendim,kokusu temizlemesi,parlaklığı,köpürmesi güzel.dolaba atılım yaz sıcağında içilesi kokteyl gibi

Ekli dosyalar
-
490.5 KB Görüntüleme: 9
-
473.6 KB Görüntüleme: 12
-
199.8 KB Görüntüleme: 11

jantlarınızı da kıskandım doğrusu