Abi şimdi herkesin zevki başka

Babamı görsen sadece vasıta amacıyla biner arabaya, ben olmasam ne bakar ne eder. O almasını binmesini ve eskiyince satmasını bilir, ki ülkenin %95i bu şekilde. Arabasıyla adam akıllı ilgilenenler bu forumdalar zaten, bu forumda olmayıp uğraşanlar ise Opette cifle araba yıkayanlar

gerisi pek umursamaz. Ki, ülkedeki ekonomik durumda zaten arabaya masraf yapmaya çok izin vermiyor, insanların çok vaktide yok sanırım. Bundan ötürü yaz jantı ile kış jantını ayrı almayı pek umursamıyorlardır.
Ben de son zamanlarda buraya güzel bir yıkamacı açıldı, Ankara Çankaya'da oturanlara tavsiye ederim, Nişantaşı Pazarı otoparkında. Arabayı oraya veriyorum, güzel tembihliyorum, zaten alıştılar bana

Güzelce yıkıyorlar, sonra boş bir park alanına çekiyorum sıcacık otoparkta, cilamı vaxımı vs. ne gerekiyorsa güzelce uyguluyorum, çıkarıyorum arabay.
Öteki türlü benzinlikte bir gün birinin kalbini kıracağım

Mustakil eve geçene kadar kendim yıkamamaya karar verdim, çok nadir yıkarım artık. Biz detaycı adamız uzun sürüyor yıkamamız haliyle. Kimsenin gitmediği benzinliğe gidiyorum en uzağımdaki, gene biri bir şey diyor

Artık akışa bıraktım, ben uygulayacağım ürünü uyguluyorum güzelce, sonra yıkamacıyı tembihliyorum, bir saat sonra arabayı almaya gidiyorum
Dışarıda yaptığım tek aktiviteydi arabamı yıkamak, stres atıyordum. Artık o da çok nadir malesef.
Konuya içimi döktüm abi hakkını helal et