Astra J Temizlik Serüveni

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Videolar oynatmıyor dostum, beyaz da güzel parlıyor arkadaş.. Eline sağlık :mutlu: Davlumbazlara bişey sürüyor musun, son fotoda kirli gibi gördüm sanki :saskinn:

Son düzenleme:

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Videolar oynatmıyor dostum, beyaz da güzel parlıyor arkadaş.. Eline sağlık :mutlu:
reis kusura bakma gizli olarak kalmış açacaktım unuttum :deli:

amatör olarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte. ustalardan birinin yanına çırak girsek güzel olurdu :heyecan:

iki gündür video fotoğraf vs uğraşıyorum beyin iflas etti :komik:

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sonax turuncu için zararlı demişti @nuriksari ben hemen değiştirdim sana da önden diyim dedim :alisveris:
Biraz leke bırakma riski var yüzeyde ve waxı da elliyor kendileri. Daha koruma dostu ph nötr şampuan tavsiye ederim çift kova için. Adams, Zymöl, Nanolex Pure, Valet Pro concentrated gibi. Cilalı şampuanlar da korumayı maskeler ve eller hafiften o yüzden düzenli kullanımda önermem ben de var koruma yenileyeceğim zaman yaklaşınca kullanıyorum VP Poseidon, CG Extreme Body Wash, CG Glossworkz gibi. Ya da korumayı iyiden iyiye ellesin derseniz CG Maxi Suds, CG citruss wash and gloss gibi kuvvetli temizleyici şampuan öneririm.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize sağlık, hem uygulama hem çekim işleriyle mücadele etmek zor :)

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Elinize sağlık, hem uygulama hem çekim işleriyle mücadele etmek zor :)
aynen öyle reis. zaten uygulama yaparken zırt pırt kamera çekiyor mu? kayıt durdu mu? diye uygulamayı bırakıp kameraya baktığım yetmiyor birde araçlar geliyor geçiyor o zorluyor beni.

normalde evim çok müsait kalıyor. kuytu köşede önümüzdeki yol çıkmaz sokak gibi bir şey. bizim sıradaki evlerde oturanlar hariç kimsenin kullanmasında mantık yok, sadece bizim sıradaki evlere geliyor ama insanlar meraklı olduklarından bu yol nereye çıkıyor deyip hiç işlerine yaramayacak olan yola giriyorlar :dusun:

Kapalı Garaj şart aga!!! :hava:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Elinize sağlık. Kaç sene geçti ancak şu J kasanın dış dizaynını halen çok severim. Düzgün bakımla daha da güzel gösteriyor kendini.

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Elinize sağlık. Kaç sene geçti ancak şu J kasanın dış dizaynını halen çok severim. Düzgün bakımla daha da güzel gösteriyor kendini.
teşekkür ederim. ben aslında pek sevmezdim bunları yamuk yumuk diye ama kardeşim çok ısrar etti bunu aldım. almadan önce beni tek cezbeden kısmı stop farlarının gece görüntüsüydü. aldıktan sonra afl farlara da hasta oldum. iç konsol gece çok tatlı gözüküyor fakat biraz demode kaldı. "0" km j kasa alsanız bile hâlâ aynı :utan:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
teşekkür ederim. ben aslında pek sevmezdim bunları yamuk yumuk diye ama kardeşim çok ısrar etti bunu aldım. almadan önce beni tek cezbeden kısmı stop farlarının gece görüntüsüydü. aldıktan sonra afl farlara da hasta oldum. iç konsol gece çok tatlı gözüküyor fakat biraz demode kaldı. "0" km j kasa alsanız bile hâlâ aynı :utan:
Yani sübjektiftir illaki de Astraların dizaynlarını genel olarak beğenirim ben :). GTC versiyonları Red Dot Design Award vs. dizayn ödülü alıyor genelde. AFL farlar şehirler arası yollarda gece sürüşünü keyifli yapıyordu. Ayrıca makyajsız kasalarda arka süspansiyonlarda watts bağlantı çubuğu vardı yol tutuşu falan iyiydi. Şu an standart mı hala bilmiyorum. Yalnız konsoldaki ve kapı kollarındaki gri boya biraz kötüydü kabarıyordu kendi kendine. Eğer yeni serilerde üzerlerini kapatmadılarsa oralara kimyasal herhangi bir ürün sürerken dikkat edin derim.

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Yani sübjektiftir illaki de Astraların dizaynlarını genel olarak beğenirim ben :). GTC versiyonları Red Dot Design Award vs. dizayn ödülü alıyor genelde. AFL farlar şehirler arası yollarda gece sürüşünü keyifli yapıyordu. Ayrıca makyajsız kasalarda arka süspansiyonlarda watts bağlantı çubuğu vardı yol tutuşu falan iyiydi. Şu an standart mı hala bilmiyorum. Yalnız konsoldaki ve kapı kollarındaki gri boya biraz kötüydü kabarıyordu kendi kendine. Eğer yeni serilerde üzerlerini kapatmadılarsa oralara kimyasal herhangi bir ürün sürerken dikkat edin derim.
benim araç 2011 model. bu yıldaki cosmo paketlerde diğer paketlerden fabrikasyon olarak farklı iki durum varmış. bir tanesi arka far grubu karartması, diğeri iç konsoldaki kaplama. videoda veya fotoğraflarda görmüşsünüzdür yan evin önünde de 1.6cdti j var. onun farlar parıl parıl parlarken benimkiler yanında kopkoyu kalıyor. açıkçası bu durum çok ayrı bir hava katıyor :nazar:

iç kaplamada sanki karbon desenli gibi dicem ama tamda öyle değil. deri temizlik ürünleri gelince iç aksamlarında videosunu çekeceğim. o zaman bir fotoğraf çekerim özellikle.

araç 8 yaşına girdi yıl olarak fakat birkaç öncesine kadar iç konsolda hiçbir soyulma yoktu. sürücü kapı kolunda minnacık bir soyulma farkettim ve üzüldüm...

Satma zamanı yaklaşıyor galiba :oops:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
benim araç 2011 model. bu yıldaki cosmo paketlerde diğer paketlerden fabrikasyon olarak farklı iki durum varmış. bir tanesi arka far grubu karartması, diğeri iç konsoldaki kaplama. videoda veya fotoğraflarda görmüşsünüzdür yan evin önünde de 1.6cdti j var. onun farlar parıl parıl parlarken benimkiler yanında kopkoyu kalıyor. açıkçası bu durum çok ayrı bir hava katıyor :nazar:

iç kaplamada sanki karbon desenli gibi dicem ama tamda öyle değil. deri temizlik ürünleri gelince iç aksamlarında videosunu çekeceğim. o zaman bir fotoğraf çekerim özellikle.

araç 8 yaşına girdi yıl olarak fakat birkaç öncesine kadar iç konsolda hiçbir soyulma yoktu. sürücü kapı kolunda minnacık bir soyulma farkettim ve üzüldüm...

Satma zamanı yaklaşıyor galiba :oops:
Donanım kataloğunda karartılmış stop lambaları yazıyordu önceden :). Gerçekten güzel duruyor kazasız belasız binin.

Tamam hatırladım cosmoların içini doğru onların ön konsollarının çerçeve kısmı farklıydı. Hatta o parça vites çevresini de sarıyor. Onlara bir şey olmaz büyük ihtimal ancak kapılar ne yazık ki fire veriyor kaçarı yok. Enjoy plus modellerde vites çevresi olsun, multimedya sistemi çevresi olsun kapı kolları olsun soyuluyordu. Gerçi değişim maliyetli bir şey değil. Yine de siz bilirsiniz ancak o kısımları nemli bezle silmek daha makul gibi.

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Donanım kataloğunda karartılmış stop lambaları yazıyordu önceden :). Gerçekten güzel duruyor kazasız belasız binin.

Tamam hatırladım cosmoların içini doğru onların ön konsollarının çerçeve kısmı farklıydı. Hatta o parça vites çevresini de sarıyor. Onlara bir şey olmaz büyük ihtimal ancak kapılar ne yazık ki fire veriyor kaçarı yok. Enjoy plus modellerde vites çevresi olsun, multimedya sistemi çevresi olsun kapı kolları olsun soyuluyordu. Gerçi değişim maliyetli bir şey değil. Yine de siz bilirsiniz ancak o kısımları nemli bezle silmek daha makul gibi.
o kısımlara elleşmiyorum reis. onlar değerli ve o kaplamayı bir daha yaptıramam :kizgin:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Tekrar elinize saglık. Bu arada estağfurullah nedemek alınmam. Burada Her bir söylemimiz daha iyiye daha güzele giden yolda kusursuzluga bir adım daha yaklaşmak için degil mi zati.

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Tekrar elinize saglık. Bu arada estağfurullah nedemek alınmam. Burada Her bir söylemimiz daha iyiye daha güzele giden yolda kusursuzluga bir adım daha yaklaşmak için degil mi zati.
Abi zaten söylenilenler iyi niyetli olmasa forumun bir anlamı kalmaz.

Ben videoyu çekerken uyarınız aklıma geldi ve o dandik fırçayla cebelleşirken videoyu kapattım

Fırçanın siparişini verdim en kısa sürede kavuşmam dileğiyle

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Abi zaten söylenilenler iyi niyetli olmasa forumun bir anlamı kalmaz.

Ben videoyu çekerken uyarınız aklıma geldi ve o dandik fırçayla cebelleşirken videoyu kapattım

Fırçanın siparişini verdim en kısa sürede kavuşmam dileğiyle

i
Wheel woolies vardı sende kullan Uğur kaliteli ürünleri dolapta tutmaktan vazgeç kullan keyfine bak yapıştır gitsin. Güzel dikkatli kullanıraan ömürlük ürünler iyi kurulama havluları fırçalar. Uğraşma dandik dundik malzemelerle. Detay işi keyif işi hobi işi. Sana yollayacağım cg fırça da fena değil bunun yanında çok lüks bile. ;)

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
i
Wheel woolies vardı sende kullan Uğur kaliteli ürünleri dolapta tutmaktan vazgeç kullan keyfine bak yapıştır gitsin. Güzel dikkatli kullanıraan ömürlük ürünler iyi kurulama havluları fırçalar. Uğraşma dandik dundik malzemelerle. Detay işi keyif işi hobi işi. Sana yollayacağım cg fırça da fena değil bunun yanında çok lüks bile. ;)
Ahahah abi sendeki cg yi bekliyorum açıkçası

Arada bir gazlıyorum kendimi hadi uğur kullanabilirsin ww seti diye fakat sonradan yerine koyuyorum ve bu dandik fırçayı alıyorum yanıma

Yukarıda yazmıştım evin delisi derler bana. Ne yalan söyleyeyim Haketmiyor değilim

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
Maşallah ellerinize sağlık üstadlar diyecek şey kalmamış ama benim aklıma biraz konu dışı bir şey takıldı. Bu araca şöyle güzelinden sade bir app plaka yakışır gibi geldi :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Maşallah ellerinize sağlık üstadlar diyecek şey kalmamış ama benim aklıma biraz konu dışı bir şey takıldı. Bu araca şöyle güzelinden sade bir app plaka yakışır gibi geldi :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiç bilgim yok app plaka konusunda. Hiç ilgimi çekmedi bu zamana kadar. Farkı nedir orjinal plakadan?