@Berkay böyle uzun ve detaylı anlatım içeren konular uygulayan ve paylaşan için ne kadar zorlayıcı olsa da okuyanlar için gerçekten sürükleyici ve bilgilendirici oluyor. Şahsım adına en çok yeni bir şeyler kaptığım paylaşımlar bu tip paylaşımlar oluyor açıkçası

motorplastı uygularken sıkıp ertesi gün bezle tekrar silmiştim(ilk uygulamam olduğu için fazla sıkmışım hatta

) sıkar sıkmaz silmek mi daha cazip yoksa sıkıp ertesi gün silmek mi?
Tavan döşemesi için vp cc veya würth köpük tarzı bir ürün yerine koch polstar kullanmanızın bir nedeni var mı?
Vinil koruyucu-temizleyici olarak spritz ve flowey c5 kullandım bu zamana kadar ve mat ürün seviyorum. Colorlock vinil de mat bir ürün ama birim fiyatı anlamında 10 kata yakın fark var diyebilirim. Dayanım(spritz'de çok az gibi geliyor) ve sarfiyat(kişiden kişiye değişir ama colourlock'tan fazladır kesin) anlamında spritz'e göre olan 10 kat farkı amorti ediyor mu? Yani kabaca örneklemek gerekirse spritz'i rutin uygulamak yerine bu ürün 3-4 sefer de bir temizlik aşamasını görücek kadar ömrü olur mu?
Önyıkamada ev13'ü köpük formunda olmadan sıvı olarak uyguluyorsunuz hep. Temizlik anlamında,yüzeyde çabuk kuruması anlamında vs sıvı olarak uygulamanın dezavantajını gördünüz mü? Malum kış gelince benzinlikte ben de bu şekilde yapacağım mecbur artık

2 lt köpük yapan sechonun nefesi yetmiyor

Son olarak davlumbazlara da pss mi uyguladınız onu kaçırdım sanırım. Boncuklar hoş duruyor
Bol sorulu bir yorum oldu ama aşama aşama okuyunca çıkıyor sorular

elinize sağlık