Astra K Yıkama 11.02.2019

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Opsiyonlu dynamic sanırım.

Elleriniza sağlık harika temizlik muhteşem anlatım olmuş :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Excellence paket + sunroof var. Teşekkür ederim stek film ve seramik yapıcam yakında onları da detaylı konu açmayı düşünüyorum aksilik olmazsa :)

Harika bir temizlik olmuş. Araç içine hava tuttuğunuz tabanca benzinlikte bulunuyor ise çok şanslısınız. Opel havalandırma kanallarının kıyısında kenarında çok fazla toz birikiyor ne yazık ki arada hava tutmak kesinlikle şart birde araç içini temizlemek için büyük kolaylık hava.
Benzinlikte hava tabancası var. Bir de bu arabaların hava kanalları biraz hassas. Havayla temizlemek hem daha güvenli hemde pratik oluyor

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
Excellence paket + sunroof var. Teşekkür ederim stek film ve seramik yapıcam yakında onları da detaylı konu açmayı düşünüyorum aksilik olmazsa :)

Benzinlikte hava tabancası var. Bir de bu arabaların hava kanalları biraz hassas. Havayla temizlemek hem daha güvenli hemde pratik oluyor
Ekran kafamı karıştırmış hocam doğru excellence. Maşallahı var aracın. 2 yıl önce H’ı satıp K alalım diye niyetlenmiştik 90 bin tl civarı çok gelmişti şimdi 150 civarı oldu :) kısmet

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ekran kafamı karıştırmış hocam doğru excellence. Maşallahı var aracın. 2 yıl önce H’ı satıp K alalım diye niyetlenmiştik 90 bin tl civarı çok gelmişti şimdi 150 civarı oldu :) kısmet

Daha büyük ekran var ama opsiyon. 4.000 tl istiyorlardı ona. İnşallah gönlünüzce olur kur çok etkiledi fiyatları. Az kilometreli ikinci ellere de bakabilirsiniz aslında

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
Daha büyük ekran var ama opsiyon. 4.000 tl istiyorlardı ona. İnşallah gönlünüzce olur kur çok etkiledi fiyatları. Az kilometreli ikinci ellere de bakabilirsiniz aslında
Yaza doğru K’ların ikinci ellerinde düşüş bekleniyor duyumu aldım bakalım bekliyoruz duruma göre 1.4T de düşünebiliriz. Gerçi o zaman yeni polo 1.0tsi highline da radara takılıyor. Kafalar karışık

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Elinize sağlık uygulamalar ve anlatım çok akıcı olmuş , araç rengi maşallah nabarsan parlarım cinsinden

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
4.000TL fark sadece ekran farkı değil direksiyon değişiyor gösterge paneli değişiyor. Piyasada 2.000TL ye satılan cihazlardan almaktansa 4.000TL lik opsiyonu almak daha mantıklı.