Atlantik Mavi Golf - Yıkama, Polisaj, Waxplanet Assassin

sekomeko

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık. Reçineye karşı Wax 'ın korumasını merak ediyorum. Daha önce tecrübeniz oldu mu bu konuda ?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş, rengin hakkını vermişsin. Daha ne olsun diyorum.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Mugzy eline sağlık dostum maşallah :) tek tek özenle inceledim pırıl pırıl çıkmış. Tekrar söyleyim o piano black detayları şahane görünüyor, canım çekti :D yağmur dinsin de biraz daha final fotosu isteriz. olmaz ki ama böyle lacivert aracın 4 tane final fotosu kesmez, görelim güzel finalleri doya doya :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Elinize sağlık :nazar: Autoglym Glass Polish camlarda çizik alıyor mu, ve elle mi uygulanıyor?

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Araç çok güzel, renkte tam bir detaycı rengiymiş, uygulamalarda şahane daha ne olsun :nazar:

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Uygulamalar çok başarılı ürünler cımbızla seçilmiş nokta ürünler. Araç huzur bulmuş ellerinizde elinize sağlık.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Maşallah güzel uygulama araçta rengini çok güzel göstermiş.

Benim sormak istediğim ön yıkama aşamasında ön kil uygulanmasının bi nedeni var mı ? Normalde yıkama sonrası kil işlemi yaptığınızda ön cam yapılabilirdi heralde ?

Mugzy

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ürünler güzel uygulama güzel,aracınız ayrı güzel maşallah diyelim :nazar: emeğinize sağlık :)
Teşekkürler Can hocam, beğenmenize sevindim.
Ellerinize emeğinize sağlık, çok keyifli bir uygulama ve paylaşım olmuş finallerde kapalı havada bile gayet güzel maşallah :nazar::alkis:
Teşekkürler hocam. Mutlu oldum :)
Şahane bir uygulama olmuş ellerine sağlık Arda. Bu koyu mavi tonlarının hastasıyız:alkis:
Sağolasın Hurşit hocam. Bu renk yüzünden ruh sağlığımı kaybetmezsem iyi. :D
Arda eline sağlık mükemmek bir renk aşığım desen yeridir bayılıyorum :)<3
Uygulama ve ürünler hepsi birer harika aracına da kocaman bir maşaaAllah :nazar:
Güneşte şöyle doyumsuz zevk içeren fotolar bekliyorum :)
Eksik olma Atilla abi, sen iste yeter ki fotoğraf gelir. Beğenmene sevindim.
Esas biz, böyle bir uygulamayı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz :)
Teveccühünüz Muzaffer Bey. Mahcup ediyorsunuz :kop:
Teşekkür ederim üstadım. Desteklerin için teşekkür ediyorum.
Uygulamayı okumadan beğendim :sicak: .. Paylaşımı bekliyordum. Atlantik mavi çok yakışıyor golfe maşallah:nazar: Yazlıklara geçmişsin, inat ettim carbon collective platinium wheels i almadan değiştirmeyeceğim :taraa:.. Piano black ler çok iyi olmuş gerçekten. Atlantik maviye zaten söylenecek söz bırakmamışsın eline sağlık :mutlu:.. Wax ı takipteyiz güncellersen durumunu seviniriz efendim :para:
Erçin abi teşekkürler. Sıcaklıklar iyiden iyiye artıyor. Bu gidişle kışa lastik masrafı çıkaracaksın anlaşılan :p Diğer uygulama konumda yıkama günceli ve waxın takibini paylaşıyor olacağım. Beni izlemeye devam edin efenim. :halay:
Eline emeğine sağlık Arda çok keyifli bir uygulama olmuş. Renk zaten muhteşem final fotoğraflarıda hem araca hem rengine yakışan cinsten olmuş :nazar:
Adem abi çok teşekkürler. Beğendiysen ne mutlu bana :) Flexi ödünç versen de 125mm ile giremediğim yerlere girsem :saskin:
Bekledigim uygulama gelsi. Eline saglik Arda ozellikle jant davlumbaz ve lastik uclusune bayildim favori urunler kullanilmis :)

Arabanin rengi harika zaten simdi daha da cekici olmus.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi bu trende sen ve @onurçiko master sayesinde müptela olduk. Jant-lastik-davlumbaz detayı yaparken boyalı parçalardan daha fazla keyif alıyorum desem yeridir.
Ellerinize sağlık yarış mavisi kendine gelmiş
Teşekkürler hocam, beğenmenize sevindim.
Ellerine sağlık, renk ve sonuçlar şahane. Wax güncellemelerini bende merak ediyorum,paylaşırsan sevinirim. :)
Yarışmaya hoşgeldin. Bu arada hatırlatayım yarışma için yarın son gün :fisilti:
Teşekkürler adminim, beğenmenize sevindim. Hoşbuldum :) tabii ki waxın durumunu paylaşıyor olacağım.
Renk, kullanılan malzemeler ve uygulamalar çok başarılı güzel günlerde kullan
Çok teşekkürler. Hepimize güzel günlerde kullanmak nasip olsun.
maşallah süper olmuş elinize sağlık yıkama için birkaç malzeme eksiklerim var onları giderdigimde böyle bı paylaşım yapmak için can atıyorum :)
Teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim. Eksikleri tamamlayınca uygulamalarınızı görmek isterim.
Çok güzel bir renk seçimi, süper uygulama ve muhteşem manzara bize de seyre dalmak kalıyor, paylaştığınız için teşekkürler.
Beğenmenize sevindim. Güzel sözleriniz için ben teşekkür ederim.
elinize emeğinize sağlık. aynı uygulamayı iaşllah uygun zaman bulursam kendimede yapmam gerekiyor. zaman bulamadım.
kılcal ve hafifde hologram vardı. ilk olarak denemek amaçlı bir M3 atıp kontrol sağlasaydınız belki diğer işleme gerek kalmazdı diye düşündüm.
Teşekkürler hocam. Pasta-ped kombinasyonunu tavsiye üzerine uyguladım.
Teşekkürler hocam.
Konuyu okudukça kalite aktı, cenım çekmedi değil. :D Emeklerine sağlık, güzel ürünler sizin gibi ustalarla buluşunca araçda parlayıvermiş. :D
Maşallah:nazar::nazar::nazar:
Ellerinize sağlık üstad
Estağfurullah arkadaşlar. Burada asıl üstatlar varken bana düşmez üstat olmak :) Beğendiyseniz ne mutlu bana.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Adem abi çok teşekkürler. Beğendiysen ne mutlu bana :) Flexi ödünç versen de 125mm ile giremediğim yerlere girsem :saskin: [/QUOTE' Alıntı:
:D Gel tabi ne zaman istersen hallederiz ama rupes lhr 15 de 125 lik tabla onunla giremediysen flexinde işini göreceğini zannetmem ;)

Mugzy

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık kardeşim. Özeniyorum şu polisaj işine bi ögrenebilsem :D
Teşekkür ederim. İstedikten sonra öğrenirsin hocam. Bolca video ve pratik, burada da herkes yardımcı olur.
Ellerinize sağlık. Reçineye karşı Wax 'ın korumasını merak ediyorum. Daha önce tecrübeniz oldu mu bu konuda ?
Teşekkürler. Reçineye karşı korumanın türüne göre değişmekle beraber illa ki faydası olacaktır.
Eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş, rengin hakkını vermişsin. Daha ne olsun diyorum.
Teşekkürler Onur abi. Masterdan bunları duymak büyük mutluluk. :)
Maşallah çok güzel uygulama olmuş sonuc harika tebrik ederim .

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam. Beğenmenize sevindim.
@Mugzy eline sağlık dostum maşallah :) tek tek özenle inceledim pırıl pırıl çıkmış. Tekrar söyleyim o piano black detayları şahane görünüyor, canım çekti :D yağmur dinsin de biraz daha final fotosu isteriz. olmaz ki ama böyle lacivert aracın 4 tane final fotosu kesmez, görelim güzel finalleri doya doya :)
Teşekkür ediyorum kanka. Zaten süreçten haberdardın :D El atarız senin pianolara da uygun zamanda, ayıpsın.
Elinize sağlık, uygulama, araç ve finaller çok iyi.
Beğenmenize sevindim hocam, çok teşekkürler, eksik olmayın.
Elinize sağlık :nazar: Autoglym Glass Polish camlarda çizik alıyor mu, ve elle mi uygulanıyor?
Teşekkür ederim. Camdan çizik almak için seryum oksitli ürün gerekiyor. Autoglym'in ürünü sadece camdaki film tabakasını alıp derinlemesine temizliyor. Su izlerinden şikayetçiydim, biraz olsun sorunumu çözdü. Elle veya makinayla uygulanabilir. Elle yapılan baskı ve uygulama süresi kısa olduğu için makinayla daha iyi iş çıkaracaktır.
Araç çok güzel, renkte tam bir detaycı rengiymiş, uygulamalarda şahane daha ne olsun :nazar:
Teşekkürler hocam. Rengi seçerken detaya yakışır olmasına gayret ettim.
Uygulamalar çok başarılı ürünler cımbızla seçilmiş nokta ürünler. Araç huzur bulmuş ellerinizde elinize sağlık.
Beğenmenize sevindim hocam. Forum sayesinde nokta atışı ürünlere ulaşabiliyoruz.
Maşallah güzel uygulama araçta rengini çok güzel göstermiş.
Teşekkürler. Beğenmenize sevindim.
Benim sormak istediğim ön yıkama aşamasında ön kil uygulanmasının bi nedeni var mı ? Normalde yıkama sonrası kil işlemi yaptığınızda ön cam yapılabilirdi heralde ?
Teşekkürler. Hali hazırda araç ıslak olduğu için ön camı aradan çıkarmak istedim. Dediğiniz şekilde de yapılabilirdi fakat cama kil kaydırıcı yerine şampuan kullanmak daha makul geldi.

Mugzy

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kıyıda köşede bir ibrid vardı o kalmıştır aklında :D
Öyle olmuş demek ki :mutlu:
Ellerinize sağlık finaller ve uygulama çok güzel olmuş
Teşekkürler Berkay. Beğenmene sevindim.
@Mugzy Arda eline koluna sağlık, @CNR Detailing Çınara rakip mi geliyor :p

Valla mükemmel olmuş, arabanın rengi zaten nefis. Şuraya bol bol nazar boncuğu bırakalım :nazar::nazar::nazar:
İbo teşekkürler. Naptın ya haha ne rakibi anca altında çalışırız Maminin :D

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Maşallah diyelim elinize sağlık wax dayanımı testini ileride bekliyoruz yalnız bir de toz toplama kayganlık da yorumlarsanız seviniriz efem:para:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık bu güzel renge yakışan profesyonel bir uygulama olmuş.

DENİZLİ