Audi A3 Uygulama

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Audi boyası Hele ki opak siyahı ile bu sonuçları almak her babayiğidin harcı değildir. Eline sağlık harika iş çıkarmışsın. Uzun uzun bakılması finaller. Karşısında güzel bir keyif çayı içilir.

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Audi boyası Hele ki opak siyahı ile bu sonuçları almak her babayiğidin harcı değildir. Eline sağlık harika iş çıkarmışsın. Uzun uzun bakılması finaller. Karşısında güzel bir keyif çayı içilir.
Abi çok teşekkür ederim onure ettim beni,beğenmene sevindim elimden geldiğince uğraştım :) sen gel çayı kahveyi beraber içeriz

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Reçetemiz iş yapmış , eline emeğine sağlık. @CNR Detailing arkadaşı örnek alalım böyle uygulamalar gelsin lütfen.:kovboyyx:

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Maşallah içiyle dışıyla harika bir uygulama olmuş. :nazar: Yaz döneminde aynı renk iç döşemeye sahip babamın aracının içine detaylı girmiş ama dışına fırsat bulamamıştım. Benim için yarım kalan projeye yeniden bir dönüş isteği uyandırdı final fotoğrafları :)

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26 Makina kabuk değiştirmiş, ellerine sağlık :)
Teşekkürler abi :)

Maşallah içiyle dışıyla harika bir uygulama olmuş. :nazar: Yaz döneminde aynı renk iç döşemeye sahip babamın aracının içine detaylı girmiş ama dışına fırsat bulamamıştım. Benim için yarım kalan projeye yeniden bir dönüş isteği uyandırdı final fotoğrafları :)
İç mekanı hatırlıyoruz el değmeyen yer kalmamıştı :) dışı içinde hevesli uygulamayı görmek isteriz :)

overlockcu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
maşallah çok güzel olmuş elinize sağlık. Şahsen ben siyah bir arabam olmasına hiç cesaret edemedim :)

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
maşallah çok güzel olmuş elinize sağlık. Şahsen ben siyah bir arabam olmasına hiç cesaret edemedim :)
Teşekkürler hocam diğer renkler bile temiz kalmakta zorlanırken, siyah renk ülke şartlarında zorlu bir renk bence ilgiyi alakayı eksik etmemek gerekiyor :)

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tebrikler, içimiz açıldı.
Audi verniğini parlatmak zordur der ustalar, ama ayna gibi olmuş..
Siyah kendini göstermiş. Black is basic!

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese selamlar yeni yıldan tekrardan sağlıklı,huzurlu,mutlu bir yıl dilerim, gönlünüzdekilerin gerçekleşmesi dileğiyle başlayayım :)

Fazla fotoğrafım olmasada özetlemeye çalışalım 11 yaşında olan araç tahmin ediyorum ki daha önce hiç uygulama görmemiş aldığımız mikron değerlerine göre :)

Tamponlarda bolca deforme kaput ve taban gibi paralel bölgelerde reçine yanıkları gibi pürüzlerimiz vardı

Polisaj için gerekli ön hazırlığı yaptıktan sonra detaylı iç temizlik işlemlerine başladım;
Tavanda Würth Activ Clean ile yukarıdan aşşağı doğru başladım,koltuklarda VP CC ve taban halısında eser miktarda KC GS ile devam ettim matkap uçla fırça ve vakum yöntemiyle

Uygulama sonrası

Dış kısımda flowey b33 ile ön yıkama,ardından yine b33 ile temaslı yıkama yaptım oldukça kirli bir haldeydi öncesi fotoğraflarım yok ne yazık ki.

Daha sonra flowey R10 Demir tozu temizleyici ve bilt hamber kil ile devam ettim kilin ilk panel görüntüsü :)

Ufak bi alanda spot test yapmak istedim bant çoktu bantlayayım dedim :p

şöylede ufak bir kesit bırakayım

ımg_1950

Tac System Refinish 1 rotary ile obey keçe kullandım cuttingte
Tac System Refinish 2 ve rupes sarı ped orbital ile devam edip bitirdikten sonra aracın yıkamasını yapıp pasta tozları ve artıklarından kurtulduk gerekli kontrolleri yaptıktan sonra

Final olarak Rupesin yeni ürünü olan hem koruma içerikli finish ürünü olan Rupes Uno rupes finish ped kullandım hem uygulaması hem parlaklığı hem kayganlığı kendini çok beğendirdi bana oldukça keyif aldım son kat uygulamasından sonra finallerimiz

Okuyan, göz gezdiren herkese teşekkürler :)
elinize sağlık. siyah, o mat kabuğundan güzelce kurtulmuş :) siyah araçların böyle final fotolarında kaporta+lastik+davlumbaz bütünlüğüne bayılıyorum. araç genel kondisyon anlamında iyi bakılmış gibi geldi bana , temizlik ve çizikler konusunda sıkıntılı olsa da. malum vag grubu araçlarda tuşlar vs çabuk deforme oluyor. gençlik aşısı olmuş araca :D vites topuzu yanında deri boyası kalkmaya başlamış sanırıım ama yaptığınız işlem sonrası orası da güzel bir kondisyona gelmiş. deri kısımlara nasıl bir işlem uyguladınız acaba? benim orj topuzda da bu tarz bir başlangıç var

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
elinize sağlık. siyah, o mat kabuğundan güzelce kurtulmuş :) siyah araçların böyle final fotolarında kaporta+lastik+davlumbaz bütünlüğüne bayılıyorum. araç genel kondisyon anlamında iyi bakılmış gibi geldi bana , temizlik ve çizikler konusunda sıkıntılı olsa da. malum vag grubu araçlarda tuşlar vs çabuk deforme oluyor. gençlik aşısı olmuş araca :D vites topuzu yanında deri boyası kalkmaya başlamış sanırıım ama yaptığınız işlem sonrası orası da güzel bir kondisyona gelmiş. deri kısımlara nasıl bir işlem uyguladınız acaba? benim orj topuzda da bu tarz bir başlangıç var
İnce bakışınız için teşekkürler hocam aracın 2. Sahibi diye bir bilgi aldım, boyası oldukça uğraştırıcı opak fakat finallerine kesinlikle değiyor tecrübe eden arkadaşlar bilir. Vites bölümünde muhtemelen alkol sebepli aşınma mevcuttu güçlü bir temizlik ardından deri koruyucu ürünle oldukça toparlanmış final oldu :)