Herkese selamlar yeni yıldan tekrardan sağlıklı,huzurlu,mutlu bir yıl dilerim, gönlünüzdekilerin gerçekleşmesi dileğiyle başlayayım
Fazla fotoğrafım olmasada özetlemeye çalışalım 11 yaşında olan araç tahmin ediyorum ki daha önce hiç uygulama görmemiş aldığımız mikron değerlerine göre
Tamponlarda bolca deforme kaput ve taban gibi paralel bölgelerde reçine yanıkları gibi pürüzlerimiz vardı
Polisaj için gerekli ön hazırlığı yaptıktan sonra detaylı iç temizlik işlemlerine başladım;
Tavanda Würth Activ Clean ile yukarıdan aşşağı doğru başladım,koltuklarda VP CC ve taban halısında eser miktarda KC GS ile devam ettim matkap uçla fırça ve vakum yöntemiyle
Uygulama sonrası
Dış kısımda flowey b33 ile ön yıkama,ardından yine b33 ile temaslı yıkama yaptım oldukça kirli bir haldeydi öncesi fotoğraflarım yok ne yazık ki.
Daha sonra flowey R10 Demir tozu temizleyici ve bilt hamber kil ile devam ettim kilin ilk panel görüntüsü
Ufak bi alanda spot test yapmak istedim bant çoktu bantlayayım dedim
şöylede ufak bir kesit bırakayım
ımg_1950
Tac System Refinish 1 rotary ile obey keçe kullandım cuttingte
Tac System Refinish 2 ve rupes sarı ped orbital ile devam edip bitirdikten sonra aracın yıkamasını yapıp pasta tozları ve artıklarından kurtulduk gerekli kontrolleri yaptıktan sonra
Final olarak Rupesin yeni ürünü olan hem koruma içerikli finish ürünü olan Rupes Uno rupes finish ped kullandım hem uygulaması hem parlaklığı hem kayganlığı kendini çok beğendirdi bana oldukça keyif aldım son kat uygulamasından sonra finallerimiz
Okuyan, göz gezdiren herkese teşekkürler