Audi A4 2.0 Tdi Beyaz Renk Boya Koruma Uygulasi (Cutmax-Scholl E2000-3D Aca 520-Shiny Garage Glaze-Chemical Guys 50/50 Concours Wax)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Selamlar Haftanin İlk Gününden Merhaba Malum Pandemi Kisitlamasi az da olsa kaldirildi bircogumuz işine gücüne basladi temennimiz tamamen bitmesi ve o güzel günlere ulasmak :utan:

Bugün kü uygulama yaptigim arac yine bir arkadasimin araci aslinda bu pandemi nedeniyle gecen seneden söz verdigim arkadaslarin uygulamasini yaptik :komik:

Arac cok yorgun ve bolca hologram ve çiziklerle doluydu Fabrika ayarlarina döndürmem 14 saatimi aldi.İstedigimiz sonuca ulastik ve Uygulama ve detaylar sizler le arkadaslar :mutlu:

Uygulama Malzemeleri

Dis Detay

Valet Pro Foamula 1 (Ön Yikama Sampuani)
Valet Pro Concentrated (Kova Sampuani)
Shiny Garage Dtox (Demirtozu Temizleme)
Flowey R1 (Jant Temizleme)
Shiny Garage Smooth (Kil Kaydirici)
Matcch Agresif Kil
Adam s VRT ( Plastik Aksam Yenileyici)
Carwin 1 Lastik Parlatici

İç Detay

Britemax İnterior Cleaner (İc Detay Temizlik)
Britemax İnterior Dressing (İc Detay Koruyucu)
Valet Pro Advanced İnterior Cleaner (Kumas Koltuk Temizleme)

Polisaj Aşamasi

Sonax Cutmax ( Kalin Pasta)
Scholl E2000 (İnce Pasta)
3D Aca 520 (Hologram temizleyici Final Pastasi)
Shiny Garage Glaze
Chemical Guys 50/50 Concours Carnauba Wax

İlk Olarak Öncesi Sonrasi Resimlerden baslayalim yogun Ciziklerden.

Dış Detay Uygulamasi

Ön Yikama/Jant Temizleme/Temasli Yikama

Kaporta Demirtozu Temizligi/Aracin Durulanmasi/Kil Uygulamasi ve Maskelem İslemleri

Temizlik ve Ön Hazirligimiz bittikten hemen sonra Polisaj İslemine Basliyorum.

Stanley Rotary/Yün Keçe/Sonax Cutmax

download url photo

Cutting İslemin Hemen arkasindan

Stanley Rotary/Soff Buff Ped/Scholl E2000

Polisaj İslemim Tamamlanmistir.Araci Tekrar Yikamaya ve Detaylandirmaya aliyorum.

İşlemimiz devam ediyor :mutlu:

Autocare Orbital/Hutu Ped/3D Aca 520

3D nin en cok sevdigim ürünü bu diyebilirim arkadaslar finali parlaklik gercekten cok guzel isini iyi yapiyor silmesi cok kolay.

Autocare Orbital/Hutu Finish Ped/Shiny Garage Glaze

Shiny Garage nin Glaze Uygulamasi kolay ancak silmesi zor hafif leke birakiyor Bazi yerlerde 2-3 Defa gectigim oldu Parlaklik olarak güzel Tercih edilebilir.

Yapilan İslemi Chemical Guys 50/50 Wax ile Taclandirarak Finale geciyorum.

İç Detay Uygulamam

Torpido Temizligi icin Britemax İnterior Cleaner Kullandim Torpido Bölgesinde uygulama yaptim ancak Fazla begenmedigimi soyleyebilirim hosuma gitmedi Torpidoya uyguladiktan sonra Shiny Garage nin Quik İnterior Detailer ina gectim Kapi lari diger vinil aksamlaei onunla temizledim.Koruma Olarak Britemax in İnterior Dressing ürününü kullandim Finali güzel begendim Finali Ne Parlak ne de Mat Orta Parlaklikta Gözü yormuyor :)

Dış Detay Vinil-Kaucuk ve Plastik Aksamlar icin Adam s VRT kullandim Ürün güzel begeniyorum Ped le uygulayip fazlaligini aliyorum Bezle.

Camlarin Temizligi icin AutoBrite Crystal Glass Cleaner Ürün ün kokusu guzel ancak fazla kullanmamak gerekiyor Leke yapiyor silmesi zorlasiyor saglam bir cam bez inizin olmasi gerekiyor.

Lastik ler icin cok begendim tam fiyat Performans ürünü olan Carwin 1 Lastik Parlaticiyi kullandim 1/2 Sulandirarak kullandim.İslak Gorunumu ve Parlakligini seviyorum.

Artik Finallerdeyiz :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sefa hocam döktürmüşsün yine ellerine emeklerine sağlık maşallah.. şimdi biz bu resimlere 2dk. bakıp iç geçiriyoruz ama sen 14 saat canını dişine takıp emek veriyorsun valla helal olsun gerçekten çok yorucu bir şey birçok insan hobi olarak yapıyor sen hem iş hem hobi olarak gerçekten takdir ediyorum...:nazar::nazar::nazar::alkıssx::alkıssx::alkıssx:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline Saglik Üstadim Masallah in var Cok harika olmus ya uygulama hele finaller Muazzam olmus Malzemelerde Masallah Yani Premium Zirveye yerlestirmisin cok begendim Tebrikler Amirim:nazar::)
Kardesim cok tesekkur ederim guzel yorumun icin :)

Ellerine sağlık güneş altında herşey netti
Aslinda En guzel Hata gosterici Günes işigı hicbirsey gizli sakli kalmiyor :komik:

Sefa hocam döktürmüşsün yine ellerine emeklerine sağlık maşallah.. şimdi biz bu resimlere 2dk. bakıp iç geçiriyoruz ama sen 14 saat canını dişine takıp emek veriyorsun valla helal olsun gerçekten çok yorucu bir şey birçok insan hobi olarak yapıyor sen hem iş hem hobi olarak gerçekten takdir ediyorum...:nazar::nazar::nazar::alkıssx::alkıssx::alkıssx:
Hocam Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin Mutlu ettiniz sagolun :)<3

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@Sefa46 Fotoroman tadına konu olmuş. Eline, emeğine ve paylaşımına sağlık :)
Nacizane tavsiyedir, polisaj yaparken de o uçuşan tozlar nerelere gidip yapışıyor paranoyası nedeniyle filtreli bir maske takmanı öneririm. Biliyorum çok sıkıcı olacak ama sağlıktan olmaktan iyidir.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline emeğine sağlık abi. İlk fotolara bakınca beyaz ne kadar fark ettirir ki denebilir. Fakat sayfayı kaydırıp fotoları incelemeye devam edince olay bambaşka boyut kazanıyor. Glaze+wax tercihi de verilen emeğin sonucunu iyice ortaya çıkarmış, maşallah :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
eline sağlık üstadım masallahın var finaller ve sen on numarasın
Tesekkurler kardesim nerelerdesin sen yahu :)

Tesekkurler hocam :)

@Sefa46 Fotoroman tadına konu olmuş. Eline, emeğine ve paylaşımına sağlık :)
Nacizane tavsiyedir, polisaj yaparken de o uçuşan tozlar nerelere gidip yapışıyor paranoyası nedeniyle filtreli bir maske takmanı öneririm. Biliyorum çok sıkıcı olacak ama sağlıktan olmaktan iyidir.
Hakan hocam tesekkurler guzel yorumun icin aslinda cok tozmadi pasta bunu ilerleyen konularda aciklarim genelde Maskeyi Meg 101,105 ve T10 da kullaniyorum :komik:

Eline emeğine sağlık abi. İlk fotolara bakınca beyaz ne kadar fark ettirir ki denebilir. Fakat sayfayı kaydırıp fotoları incelemeye devam edince olay bambaşka boyut kazanıyor. Glaze+wax tercihi de verilen emeğin sonucunu iyice ortaya çıkarmış, maşallah :)
Kardesim tesekkurler guzel yorumun icin aslinda Glaze+Wax gercekten hem koruma hemde parlaklik anlaminda cok basarili bir sonraki uygulamamda
Glaze+Sealant+Wax uygulamasi yapalim 3 u 1 arada olsun :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Tesekkurler kardesim nerelerdesin sen yahu :)

Tesekkurler hocam :)

Hakan hocam tesekkurler guzel yorumun icin aslinda cok tozmadi pasta bunu ilerleyen konularda aciklarim genelde Maskeyi Meg 101,105 ve T10 da kullaniyorum :komik:

Kardesim tesekkurler guzel yorumun icin aslinda Glaze+Wax gercekten hem koruma hemde parlaklik anlaminda cok basarili bir sonraki uygulamamda
Glaze+Sealant+Wax uygulamasi yapalim 3 u 1 arada olsun :)
Olsun, sen yine de her zaman maskeni tak. Çizikleri düzeltmek kolay ama sağlığı geri almak bazen mümkün olmayabiliyor :(

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Araç için ayrı emek harcamışsınız, bunu görüntülemek için ayrı.. Elleriniz dert görmesin.

SezaiBilen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Elinize sağlık bu kadar kapsamlı bir uygulamaya bayıldım ben Shiny Garage Dtox ararken siteye girdim buraya üye olduğunu unutmuşum kusura bakmayın nerdeyse iş yogunlugundan 6/7 ay oldu bayagı güzel uygulamalar var incelemeler olmus vakit buldukça inceleyeceğim tekrardan merhabalar sizlere