Audi A4 2.0 Tdi Beyaz Renk Boya Koruma Uygulasi (Cutmax-Scholl E2000-3D Aca 520-Shiny Garage Glaze-Chemical Guys 50/50 Concours Wax)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize sağlık:) Değişik ürünlerin yorumları için Teşekkürler:)
Tesekkurler Hocam sagolun :)

Araç için ayrı emek harcamışsınız, bunu görüntülemek için ayrı.. Elleriniz dert görmesin.
Hocam Tesekkur ederim sizleri mutlu ettiysek ne mutlu bize :)

elinize sağlık, zamanında gri rengi üstünde çalışmıştım sert bir boya hırpalıyor insanı
Tesekkurler hocam kesinlikle dogru zaman aliyor sabir gerekiyor :)

Elinize sağlık bu kadar kapsamlı bir uygulamaya bayıldım ben Shiny Garage Dtox ararken siteye girdim buraya üye olduğunu unutmuşum kusura bakmayın nerdeyse iş yogunlugundan 6/7 ay oldu bayagı güzel uygulamalar var incelemeler olmus vakit buldukça inceleyeceğim tekrardan merhabalar sizlere
Tesekkurler hocam O zaman yeniden hosgeldiniz arayi cok acmayin mevcut guncel halde incelemeler mevcut :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık Sefa farklı combinlerle mükemmel bir uygulama olmuş. Sonax Cutmax benimde favori cutting pastalarım arasında.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğine sağlık komutanım,kombinler dikkat çekiyor :) zımba gibi olmuş maşallah bide kışlık lastikler değişir inşallah :D

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Eline koluna emeğine sağlık. Güzel bir kombin olmuş finaldeki parlaklık muazzam. Cutting epey yormuştur bu arabada ama mutlu sona ulaşmışız :alkıssx::yuzx:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerine sağlık Sefa farklı combinlerle mükemmel bir uygulama olmuş. Sonax Cutmax benimde favori cutting pastalarım arasında.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi Tesekkur ederim Sonax güzel ürün Basarili gercekten :)

Emeğine sağlık komutanım,kombinler dikkat çekiyor :) zımba gibi olmuş maşallah bide kışlık lastikler değişir inşallah :D
Eyvallah Kardesim Lastikler degisir heralde ya hic emin ol lastiklere dikkat etmedim :komik:

Fotoğrafların arkasında emek var
Eline emeğine sağlık hocam :nazar:
3d aca 520 yi bu ara çok görmeye başladım en kısa zamanda çeyize ekliyorum
Tesekkurler Hocam 3D nin En Basarili Ürünleri arasinda bu ürün tavsiye ederim pismanlik yapmaz.:)

Eline koluna emeğine sağlık. Güzel bir kombin olmuş finaldeki parlaklık muazzam. Cutting epey yormuştur bu arabada ama mutlu sona ulaşmışız :alkıssx::yuzx:
Kardesim Tesekkur ederim biraz yordu ama emege degdi gercekten aslinda degisik araclarin gelmesi iyi oluyor Siyah Reno Furyasindan az da olsa uzak kaliyorum :komik: birde cevremdeki arkadaslarimin %60 inin araclari hep Reno Benim arabaya bi bakalim dediklerinde hic heyecan uyandirmaz oldu :kop:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tertip ellerine sağlık. Bu aralar parlaklıkta nirvana yapıyorsun tebrik ederim.
@Dragstar sen sonaxı başarılı buldun ama @Sefa46 komutanım pek beğenmedi sanırım, kulağımı çınlattı:komik:
Kardesim Tesekkur ederim Cutmax konusunda kararsiz kaldim ya Hem Cok begendim hem de begenmemekte kararsiz kaldim dolgunluk var bu pasta Meguiars in D300 pastasiyla birbirine cok benzer hizli ve pratiklik konusunda Cutmax ve D300 üzerine pasta yok Tozuma falan da yok denecek kadar az haksizmiyim @bugrahongul .2 Sene once kullanmistik biraz Sonax urunlerinden de bu kadar tabi detayina takilmiyorduk.:)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Kardesim Tesekkur ederim Cutmax konusunda kararsiz kaldim ya Hem Cok begendim hem de begenmemekte kararsiz kaldim dolgunluk var bu pasta Meguiars in D300 pastasiyla birbirine cok benzer hizli ve pratiklik konusunda Cutmax ve D300 üzerine pasta yok Tozuma falan da yok denecek kadar az haksizmiyim @bugrahongul .2 Sene once kullanmistik biraz Sonax urunlerinden de bu kadar tabi detayina takilmiyorduk.:)
Valla iade alırım sorun yok ama para vermem söyliyim:taraa:
@Murat abi de geçen gün Stoner’i iade edeyim dedi, yollayın kardeşim beğenmediyseniz ben kullanırım hayret bişey:komik::kop:

bugrahongul

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Cutmax azcık doldurur iyi kontrol edilip gerekirse bir kat daha geçilir 5 yıl önce Süleyman abilerle bi almıştık [mention]Dragstar [/mention]

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eline sağlık, Shiny Garege Dtox ne çalışmı bee :) Konularına bakmak istemiyorum, hep masrafsın. Uygulama yapamadığımız bu dönemde çeyiz dizip duruyoruz :taraa:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Abi ellerine sağlık, alışık olduğumuz ürünlerin de dışına çıkarak harika bir uygulama olmuş. Ama ne yalan söyleyeyim babadan Audisever biri olarak arabadaki modifiye komnibasyonları sendeki ürün kombinasyonlarını geçmiş :D Zevkler ve renkler işin içine giriyor tabi ama 2.0 dizel arabada 4.2 V8 RS4 panjuru benim gözleri kanattı :D

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi ellerine sağlık, alışık olduğumuz ürünlerin de dışına çıkarak harika bir uygulama olmuş. Ama ne yalan söyleyeyim babadan Audisever biri olarak arabadaki modifiye komnibasyonları sendeki ürün kombinasyonlarını geçmiş :D Zevkler ve renkler işin içine giriyor tabi ama 2.0 dizel arabada 4.2 V8 RS4 panjuru benim gözleri kanattı :D
buna ek olarak leon jant ve spoiler'ı da eklemek istedim :) eklentilerden sonra araç agresif mi olsam yoksa efendi görünüme mi devam etsem acaba diyerek birazcık arafta kalmış :D en azından arka kısmı toparlamak adına stoplara bi ton koyulaştırarak müdahale edilebilir :D vag görünce dayanamıyoruz oynamadan :D

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Amirim masallah ya harika olmuş gercekten bu konuda cok iyisin severek takip ediyorum konularını Selamlar
Kardesim tesekkur ederim burdanda selamlar:opucukx:

Kardesim tesekkurler guzel yorumun icin Audi Candir hele de Modifiyeli Kombinasyonluysa Tadinda yenmez :komik:

buna ek olarak leon jant ve spoiler'ı da eklemek istedim :) eklentilerden sonra araç agresif mi olsam yoksa efendi görünüme mi devam etsem acaba diyerek birazcık arafta kalmış :D en azından arka kısmı toparlamak adına stoplara bi ton koyulaştırarak müdahale edilebilir :D vag görünce dayanamıyoruz oynamadan :D
Vag Candir Kardesim :komik: