Audi A5 detailing

Toledo78

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Karabük
Merhabalar ptesiden persembe aksamina kadar 3.5 gün vakit geçirdiğim eski patronumun audisine motor temizligi deri bakımı ve boya koruma yaptim. Gorsellerini sizinle paylasmak istedim umarim begenirsiniz cogu fotoyuda yukleyemedim aralarindan sectiklerim bunlar keyifli forumlar herkese...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık. Kil fotosunda gördüğüm kadarıyla baya bir süre ilgilenilmemiş gibi araçla :) aracın renginin güzelliği ortaya çıkmış maşallah :)

Toledo78

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Karabük
Elinize sağlık. Kil fotosunda gördüğüm kadarıyla baya bir süre ilgilenilmemiş gibi araçla :) aracın renginin güzelliği ortaya çıkmış maşallah :)
Sağolun dediginiz gibi hem ilgilenilmemis malum patron adam :) hemde cok uzun yol yapıyor ondan kaynaklı

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Adaşım eline koluna sağlık, instagramdan takip ediyordum yakıyordun. Buradan da yazayım.

A5 gibi A5 olmuş mübarek :)

Toledo78

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Karabük
Herkese teşekkür ederim saolun

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık abi, A5 kendine gelmiş.:D Belki yoğun olduğunuz için detaylı anlatım yapmamış olabilirsiniz bişey diyemem ama bizim gibi amotör detaycılar için ''Şunu böyle yaparsanız daha iyi olur.'' gibi tüyolar verseniz daha iyi olabilir.:)

Toledo78

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Karabük
Ellerine sağlık abi, A5 kendine gelmiş.:D Belki yoğun olduğunuz için detaylı anlatım yapmamış olabilirsiniz bişey diyemem ama bizim gibi amotör detaycılar için ''Şunu böyle yaparsanız daha iyi olur.'' gibi tüyolar verseniz daha iyi olabilir.:)
Saol kardesim çok doğru diosun gece sahura kadar foto atmayla uğraştım bilmiyodum nasil atılacağını ugrastirdi biraz o yuzden anlatimi kisa tuttum musait bi zamanimda detaylı bir şekilde yazayım

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, araç üç oda bir salon maaşallah, uğraştırır bitmek bilmez. Rengi ortaya çıkmış.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Elinize sağlık, arabanın gerçekten ihtiyacı varmış böyle ilgi alakaya. Bu arada ülkemizde pek sık rastlanılmasa da benim Sportback A5'e en çok yakıştırdığım renklerden birisi bu koyu bej tonu.Açık renk iç döşemesiyle de bayağı zevkli bir seçim olmuş. :)