Audi Q3 Detaylı İç Temizlik Uygulaması

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık. Özellikle deri kısımlar başta olmak üzere epey bir temizlenmiş.
Bir sorum olacak; motorplast'ı nasıl uyguluyorsunuz?

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize sağlık. Özellikle deri kısımlar başta olmak üzere epey bir temizlenmiş.
Bir sorum olacak; motorplast'ı nasıl uyguluyorsunuz?
Teşekkür ederim hocam,motoplastı temizlik uygulaması bittikten sonra yüzeyin kuruluğunu tamamen sağlayıp yüzeye sıkıp sabahına siliyorum fazla sıkmamak için atomize sprey başlık ile homojen yaymaya özen gösteriyorum.

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim hocam,motoplastı temizlik uygulaması bittikten sonra yüzeyin kuruluğunu tamamen sağlayıp yüzeye sıkıp sabahına siliyorum fazla sıkmamak için atomize sprey başlık ile homojen yaymaya özen gösteriyorum.
Ben de ilk kez kullandım, sizin tarif ettiğiniz gibi yaptım. Değmedik yer kalmaması için dikkatlice mümkün mertebe özenli sıktım. Fazla gelmemesi için mümkün olduğunca az sıkmaya çalıştım. Ama yine de çok akıntı oldu, kenarlarda birikti. Sabaha kadar o birikintiler gider umarım.

Son düzenleme:

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Ben de ilk kez kullandım, sizin tarif ettiğiniz gibi yaptım. Demedik yer kalmaması için dikkatlice mümkün mertebe az sıktım. Ama yine de çok akıntı oldu, kenarlarda birikti. Sabaha kadar o birikintiler gider umarım.
Bez ucu yardımıyla veya çok fazla alanda değilse kulak pamuğu gibi bir araçla fazlalığı alabilirsiniz hocam, kalıntı halindeyken toz toplayıp birikme yapmaması için

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık premium bir iş olmuş yine:)
Bu c6 nin toz durumunu nasıl buluyorsunuz? Bazen üşengeçliğim tutuyor bir sürüyim 6 ay gitsin diyorum:terlisırıtan:

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize sağlık premium bir iş olmuş yine:)
Bu c6 nin toz durumunu nasıl buluyorsunuz? Bazen üşengeçliğim tutuyor bir sürüyim 6 ay gitsin diyorum:terlisırıtan:
Teşekkür ederim doktor bey :) 6 ay gitmez ama bu kategoride en dirençli ürünlerden bence ardında kesinlikle tabaka bırakmayan,yüzey formuna sadık kalan sevdiğim bir ürün benim :)

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
İç temizliklede kalmamış gibi görünüyor.
Motor cıncık gibi olmuş maaşallah.:)

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bez ucu yardımıyla veya çok fazla alanda değilse kulak pamuğu gibi bir araçla fazlalığı alabilirsiniz hocam, kalıntı halindeyken toz toplayıp birikme yapmaması için
Fazlalıkların hepsi akmış, resimde görüldüğü gibi köşede birikmiş. Ben de kuru bir bez ile fazlalıkları aldım. Bir tür tüm yüzeyin üzerinden geçtim. Son halinin fotoğrafını çekmeyi unuttum ama güzel oldu. Toz falan tutmaz umarım.

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Fazlalıkların hepsi akmış, resimde görüldüğü gibi köşede birikmiş. Ben de kuru bir bez ile fazlalıkları aldım. Bir tür tüm yüzeyin üzerinden geçtim. Son halinin fotoğrafını çekmeyi unuttum ama güzel oldu. Toz falan tutmaz umarım.
Elinize sağlık fazlalıklar alındıysa,toz tutma konusunda bu alanda en başarılı ürünlerden birisi hocam :)

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Bu arada elimde KC Motorplast olmadığı için Autoglym Vrc kullanıyorum. Eğer deneme şansınız olduysa ikisini karşılaştırma şansınız olur mu ? Çok fark var mı aralarında ? Teşekkürler şimdiden.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Bu arada elimde KC Motorplast olmadığı için Autoglym Vrc kullanıyorum. Eğer deneme şansınız olduysa ikisini karşılaştırma şansınız olur mu ? Çok fark var mı aralarında ? Teşekkürler şimdiden.
Vrc genel koruma olarak geçiyor
Motorplast ise motor üçin üretilmiş aynı zamanda su iticilik ,plastik parçalar ve boruların esnekliğini koruma özelliği var

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık. Kaliteli ürünler ve özveri birleşince, sonuç yine kitap gibi :)
Çok teşekkür ediyorum ilginize Mertcan hocam gerekeni söylemiş, farklı araçlarımda VRC denemiştim motoplastın bu alanda daha iyi olduğunu düşünüyorum bölünmüş olarak satan arkadaşlarımız vardı bence imkan olursa temin edin :)