Auto Finesse Revive - Chemical Guys VRP - Gyeon Preserve - Wax Pro Plastic Protection

emboli

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Eline sağlık, güzel bir karşılaştırma testi olmuş. VRP den ümitliyim bende. Revive toz tutma performansı iyi değildir çok toz tutar yani. Gyeon güzel finiş bırakmış ama beni cezbetmedi.
Çok teşekkürler üstadım. VRP'yi uzun süredir kullanıyorum. Her üründe zemin hazırlığı önemli ama bu merette ekstra önemli. Düzgün temizlenmemiş zeminde hüsran yaratıyor eğer temiz yüzeye uygulanırsa da vay be dedirtiyor. Ek olarak kendisini motor, paspas gibi yerlerde 1e5 sulandırarak kullandım çok güzel sonuçlar aldım tavsiye ederim. Gyeon'un ilk suyla teması çok ilginç sanki koruma yokmuş gibi davranıyor ondan sonra kendine geliyor. Bakalım sonu nasıl olacak.

emboli

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Emeğine sağlık valla şu karşılaştırmayı bir ben cesaret edip yapamıyorum :) Af tozu çok sever :) toz ile ayrılmaz ikili oluyorlar birçok ürününde güzel karşılaştırma kesene bereket.

emboli

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Emeğine sağlık valla şu karşılaştırmayı bir ben cesaret edip yapamıyorum :) Af tozu çok sever :) toz ile ayrılmaz ikili oluyorlar birçok ürününde güzel karşılaştırma kesene bereket.
Sağolasın :) sorma çekiyor mübarek tozu. Evde wax koklamaktan sıkılınca :basx: bir şeyler yapayım en iyisi dedim. Daha yapacak çok şey varda yasakların bitmesi lazım.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Tam tamına 24 saatlik güncelleme geldi (dımdımtırıtısssss, dramatik bir giriş yapmak istedim :basx: )

Bizim küçük hanımın canı portakal çektiği için markete inmişken birde bu arkadaşların durumunu kontrole edeyim dedim. İşte sonuçlar

Revive ve VRP baya baya toz çekmiş ama baya baya. Gyeon ise toz mu o nedir diye duruyor aynı zamanda renk de ilk uygulandığı gibi doygun. WaxPro da dokusunun yavanlığı dışında arkadaş bende az toz çekiyorum nedir yani diyerek bana bakıyordu. Buyrun görüntüler. Bu arada fotoda ki parmak izi gibi duran şeyler objektik lekesi kusuruma bakmayın.

Auto Finesse Revive

Chemical Guys VRP

Gyeon Preserve

resmi jpg çevirme
Wax Pro Plastic Protection

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
elinize sağlık kesenize bereket öncelikle
preserve güzel ürün ama firma iç kullanımda önerdiği için dayanım süresi kısa af revive güzel ürün ama toz tutuyor dressleda aynı şekilde su bazlı olmalarına rağmen
dış için benim favorim car pro perl saf halinde
kc pss te iyi ama toz olarak perl in gerisinde