Auto Glym Polar Blast İncelemesi

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi dün gece YouTube da izlemiştim testi eline sağlık. Fikirlerine katılıyorum. Markanın foamlance i ve polar seal ı dışında çok sevdiğim ürünleri yok. Kaldı ki bu iki ürünü de denemedim ancak videolarında başarılı duruyorlar
Polar seal i bir arkadaşım kullanıyordu güzel fakat etkisi uzun sürmüyor diyorlar. Uygulaması kolay sadece. Onun yerine kochchemie pw kullanın daha iyi

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Polar seal i bir arkadaşım kullanıyordu güzel fakat etkisi uzun sürmüyor diyorlar. Uygulaması kolay sadece. Onun yerine kochchemie pw kullanın daha iyi
Benim favorim wet coat aslında sio2 bazlı korumalarda. Pw yerine Maximus kullanmıştım. Polar seal uygulaması kolay ama Makinesi olmayan kişi için boşa alınmış bir ürün oluyor. Land Rover ı falan olan insanlar için işi baya kolaylaştırır :)

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Benim favorim wet coat aslında sio2 bazlı korumalarda. Pw yerine Maximus kullanmıştım. Polar seal uygulaması kolay ama Makinesi olmayan kişi için boşa alınmış bir ürün oluyor. Land Rover ı falan olan insanlar için işi baya kolaylaştırır :)
Aynen makina var diye almıştı o arkadaş da benim hızlı cila favorim de hydro2lite. Ama gözüm hep fusso coat da bir ara denicem

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Express dediğin Rapidwax mı? Bendekinin adını da unuttum ya. Bir sefer kullandım bir tek bezlerini beğendim. Ha evet pratik ürün ama benim yüksek beklentime erişememişti. :( Haftalık kullanmak lazım.
Aynen abi Autoglym e göre biri yüksek miktarda satılan ürünün adı (Express wax) diğeri amatör boyun adı. (Rapid aqua wax)

Dediğin gibi beklenti yüksek olursa sonuç hüsran oluyor. Hava şartlarına dayanımı çok düşük. Haftalık ya da iki haftada bir yıkamada iş görüyor.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Aynen abi Autoglym e göre biri yüksek miktarda satılan ürünün adı (Express wax) diğeri amatör boyun adı. (Rapid aqua wax)

Dediğin gibi beklenti yüksek olursa sonuç hüsran oluyor. Hava şartlarına dayanımı çok düşük. Haftalık ya da iki haftada bir yıkamada iş görüyor.
O cilayı 1 kere kullandım, janjanlı kutusundan, reklamlarından çok ümitlenmiştim ama o kadar hava civaya ve paraya havası çok erken kaçmıştı. Kaçtır aklımda da işte enerjisi erken bitiyor diye her seferinde elimi başka ürüne götürüyorum o yine rafta kalıyor. Ben onu bu bahar bitireyim de hem aklımdan hem de rafdan çıksın gitsin. Ama bezlerini atmam ha :) Bak onları kullanırım :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler Hakan ürün yüzeyde köpük olarak tutunamadı böylelikle kir sökücülükte zayıf kalıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi