Autobrite Direct Cleanse Deri Temizleyici inceleme

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Esenlikler arkadaşlar. Autobrite Direct markasının deri temizleyici ürünü Cleanse’yi tabletimin derisinde test ettim. Bu küçük testi sizlerle paylaşmak istedim.

Ürün açıklamasında çamur, süt, zorlu lekeler, yağ ve yapışkan şekerli ürünler gibi problemleri gidermek için pH dengeli tasarlanmış.açıklamada temizlik işleminden sonra güzel bir deri kokusu vaadi var ve gerçekten de ben temizledikten sonra, sıfır deri koltuklu araca binince aldığımız kokuyu aldım. Ayrıca ürün İngiltere Liverpool Land Rover fabrikasında da kullanılıyor.
340168AD-36F0-4512-885C-69D6C1F914CC.jpeg

temizlik işleminde bir adet bez ve yeni aldığım Colourlock deri fırçasını kullandım.
İşlemden önce Carpro 5mm maskeleme bandı ile İPad kılıfını ikiye böldüm. Gördüğünüz gibi iPad 4 senenin kirini üzerinde taşıyor.
A27A18E9-FBDD-4EA6-931E-741B07A3EE7B.jpeg Cleanse’yi iki fıs sıkıp Colourlock fırça ile çok fazla baskı uygulamadan temizlik işlemi gerçekleştirdim.ürün bu fırça ile pek köpürmedi ama daha yumuşak uçlu detay fırçaları ile köpürdüğünü bir kaç videoda gördüm.
Ve işte 50/50 Fotoğraflar:
05FBAA2C-EBE8-4710-BD9D-737EBD5817C1.jpeg 2A6E6CC1-DC83-400A-9FEE-A432DC7BAD53.jpeg
50/50 sonrası ürünü komple kılıfa uyguladım. Şu an kılıfa dokununca çok güzel bir yüzey hissi var ve gerçekten de açıklamadaki gibi o güzel deri kokusunu alıyorsunuz.
BB5478A4-8308-47C3-88C3-44C0F213C7CE.jpeg 7B4D8FB2-4147-4E2F-ADEE-70455273FA65.jpeg
Ürünü küçük test olarak meraktan kılıfta deneyimlemiş oldum. İlerleyen süreçte bu başlık altında deri direksiyon ve koltuklu bir araçta daha kapsamlı amaca yönelik güncellemeleri paylaşacağım. Şimdiden okuyan gören arkadaşlara teşekkür eder, aramızdaki daha tecrübeli uzman arkadaşların ürünü ve fotoğrafları tecrübelerinden yola çıkarak değerlendirmelerini rica ederim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline sağlık, parlamış bir direksiyon deririsinde de test etmeni bekliyorum :)

P.S : Cetveldeki stickerlar da ayrı bir merak konusu oldu bende :) :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, güzel bir test olmuş. Araçta denemeni bekliyoruz

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Esenlikler arkadaşlar. Autobrite Direct markasının deri temizleyici ürünü Cleanse’yi tabletimin derisinde test ettim. Bu küçük testi sizlerle paylaşmak istedim.

Ürün açıklamasında çamur, süt, zorlu lekeler, yağ ve yapışkan şekerli ürünler gibi problemleri gidermek için pH dengeli tasarlanmış.açıklamada temizlik işleminden sonra güzel bir deri kokusu vaadi var ve gerçekten de ben temizledikten sonra, sıfır deri koltuklu araca binince aldığımız kokuyu aldım. Ayrıca ürün İngiltere Liverpool Land Rover fabrikasında da kullanılıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 16627

temizlik işleminde bir adet bez ve yeni aldığım Colourlock deri fırçasını kullandım.
İşlemden önce Carpro 5mm maskeleme bandı ile İPad kılıfını ikiye böldüm. Gördüğünüz gibi iPad 4 senenin kirini üzerinde taşıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 16628 Cleanse’yi iki fıs sıkıp Colourlock fırça ile çok fazla baskı uygulamadan temizlik işlemi gerçekleştirdim.ürün bu fırça ile pek köpürmedi ama daha yumuşak uçlu detay fırçaları ile köpürdüğünü bir kaç videoda gördüm.
Ekli dosyayı görüntüle 16629 Ekli dosyayı görüntüle 16630
50/50 sonrası ürünü komple kılıfa uyguladım. Şu an kılıfa dokununca çok güzel bir yüzey hissi var ve gerçekten de açıklamadaki gibi o güzel deri kokusunu alıyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 16631 Ekli dosyayı görüntüle 16632
Ürünü küçük test olarak meraktan kılıfta deneyimlemiş oldum. İlerleyen süreçte bu başlık altında deri direksiyon ve koltuklu bir araçta daha kapsamlı amaca yönelik güncellemeleri paylaşacağım. Şimdiden okuyan gören arkadaşlara teşekkür eder, aramızdaki daha tecrübeli uzman arkadaşların ürünü ve fotoğrafları tecrübelerinden yola çıkarak değerlendirmelerini rica ederim.
Eline sağlık güzel bir konu olmuş ama canımız çekiyor ürüne ulaşamıyoruz TR de olan var olmayan var :) haha

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ah AD ah neler kaçırdım öyle zamanında, ciğere uzanamayan kedi bile benden şanslıydı o zmnlar:sarki:
Ellerine sağlık güzel paylaşım, deri kokusu nasıl birşey kumaş koltukluların gözü yaşlı:eek:

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Eline sağlık, parlamış bir direksiyon deririsinde de test etmeni bekliyorum :)

P.S : Cetveldeki stickerlar da ayrı bir merak konusu oldu bende :):D
Teşekkür ederim evet direksiyon ve koltuk incelemesi de gelecek.

benim küçük yeğen seviyor öyle şeyleri Lego ve bu çizgi roman karakterleri vs aşırı ilgisini çekiyor. :) sanırım 3 yaşından itibaren akşamları yatağında uyku öncesi çizgi roman kitabı uygulaması yaptığımız için o yöne gitti ilgisi :)

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Eline sağlık, güzel bir test olmuş. Araçta denemeni bekliyoruz
teşekkür ederim üstad, en kısa sürede o da olacak.
Eline sağlık güzel bir konu olmuş ama canımız çekiyor ürüne ulaşamıyoruz TR de olan var olmayan var :) haha
maalesef o konularda haklısınız...
Ah AD ah neler kaçırdım öyle zamanında, ciğere uzanamayan kedi bile benden şanslıydı o zmnlar:sarki:
Ellerine sağlık güzel paylaşım, deri kokusu nasıl birşey kumaş koltukluların gözü yaşlı:eek:
hakiki deri koktuklu araçlarda sıfır geldiğinde bir müddet içinde o derinin kokusu oluyor ondan. :) zamanında öyleymiş gerçekten AD konusu..

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Ellerine sağlık Atalay alıştığımız daha çokta mecbur kaldığımız ürünlerin dışına çıkmak yeni şeyler öğrenmek adına böyle uygulamalar güzel oluyor sonuçta güzel zaten. Marka kalitesine zaten çamur atılmaz

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum kendilerini dibinde kalmış çok başarılı buluyorum eline sağlık test için.

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerine sağlık Atalay alıştığımız daha çokta mecbur kaldığımız ürünlerin dışına çıkmak yeni şeyler öğrenmek adına böyle uygulamalar güzel oluyor sonuçta güzel zaten. Marka kalitesine zaten çamur atılmaz
Teşekkür ederim Alper, deri konusunda ilk tecrübem ve deneyimim olduğu için diğer ürünlerle kıyas yapamam lakin ürünün Land Rover fabrikasında da kullanılması az çok ürün kalitesi hakkında ip ucu verir sanırım.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Güzel çalışmış gibi görünüyor ürün. Araç direksiyon ve diğer deri aksamlarında nasıl sonuçlar verecek merak ediyorum.

Test için teşekkürler. :atess:

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Güzel çalışmış gibi görünüyor ürün. Araç direksiyon ve diğer deri aksamlarında nasıl sonuçlar verecek merak ediyorum.

Test için teşekkürler. :atess:
Teşekkür ederim, tecrübeli insanların ürüne olumlu yaklaşması güzel. İyi tercih yaptım hissi uyandırıyor insanda. :) dediğiniz gibi kir sökme olayında istediğimi aldım, koltuk ve direksiyon parlaması meselesinde nasıl davranış gösterecek göreceğiz. En yakın zamanda denemesi gelecek.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Ekli dosyayı görüntüle 16627

Ekli dosyayı görüntüle 16628 Cleanse’yi iki fıs sıkıp Colourlock fırça ile çok fazla baskı uygulamadan temizlik işlemi gerçekleştirdim.ürün bu fırça ile pek köpürmedi ama daha yumuşak uçlu detay fırçaları ile köpürdüğünü bir kaç videoda gördüm.
Ekli dosyayı görüntüle 16629 Ekli dosyayı görüntüle 16630
Ekli dosyayı görüntüle 16631 Ekli dosyayı görüntüle 16632
Elinize saglık çok güzel Bir test olmuş.
İyi detaylar.

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Tekrardan esenlikler arkadaşlar,
AD Cleanse deri temizleyici ürününü tablet deri kılıfında incelemiştim. Araç koltuğu ve direksiyonda ürünü sizler için test etme fırsatı buldum. Performansını çok beğendim.
Gözlemlediklerim;
Tüketimi az
Çok fazla köpürmüyor
Koku olarak yeni deri esansına sahip
Temizlik kabiliyeti çok iyi

aşağıdaki görsellerde öncesi sonrası ve 50:50 test yer almakta.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
AD Cleanse deri temizleyici ürününü tablet deri kılıfında incelemiştim. Araç koltuğu ve direksiyonda ürünü sizler için test etme fırsatı buldum. Performansını çok beğendim.
Gözlemlediklerim;
Tüketimi az
Çok fazla köpürmüyor

Ürün güzel iş yapmış bence.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Gözlemlediklerim;
Tüketimi az
Çok fazla köpürmüyor

Sonuç çok iyi, bende bu üründen umarım vardır da bende ilk fırsatta bir temizlik ve üzerine koruma uygularım. İdareten soft99 mendilleri kullanıyorum o da fena iş çıkarmıyor.

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Sonuç çok iyi, bende bu üründen umarım vardır da bende ilk fırsatta bir temizlik ve üzerine koruma uygularım. İdareten soft99 mendilleri kullanıyorum o da fena iş çıkarmıyor.
Türkiye’ye getirdiğimde denemedik hediye ederim abi sana bir bakarsın sende :)
Sonuç bence de çok iyi. Bu ürün işini yapıyor. Ellerine sağlık :begenixx:
Ürün hem işini yapıyor hem de o deri kokusu çok iyi düşünülmüş bence komple temizlikten sonra uzunca süre o koku kalıyor
Sonuç çok güzel ellerine sağlık.
Teşekkür ederim hocam