Autobrite Fab All purpose interior cleaner

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhabalar:)
Bugünkü inceleme konuğumuz İngiliz detay firması Autobrite Direct in Fab adlı all purpose interior cleaner adlı ürünü
Aracımda çok fazla kumaş yüzey var ve bej renkli olduğu için kirlenmeye biraz müsait bu da benim biraz fazla apc tüketmeme neden oluyor:) deneme amaçlı ürünü teste aldım
Ürün Görseli

Ürünün kokusu
Genel olarak hafif bir kokusu var mentollü gibi diyebilirim. Kesinlikle rahatsız etmiyor
Temizlik kabiliyeti
Arabanın sağ arka camı bozulmuştu ve tamirci sağolsun bir güzel kirletmiş kapının kumaş döşemesini, ürünü fırçaya sıkıp fırça ile köpürterek çalışıp bez ile sildim, tek seferde çok güzel başarı sağladı. Normalde kolay kolay temizlenmiyor benim kapı kumaşları
Öncesi

Sonrası

Plastik aksamda sadece beze sıkıp sildim

Cam çerçevesi temziliğinde fırça yardımı ile çalıştım

Köpürmesi
köpürme seviyesi orta diyebilirim

Cam çerçevesinden çıkardığı kir

Sonuç:
Temizlik kabiliyeti, kokusu ve sprey başlığından oldukça memnun kaldım. Arkasında 10 kata kadar sulandırılabilir demiş ancak 10 kat sulandırma bence sadece toz alır. Bence 5 kata kadar sulandırılır iç mekanda en çok.(5 litrelik versiyonu ile arasında konsantrasyon farkı olabilir o konuda net bir bilgim yok)
Bonus:
Kirlenmiş bezi 2 gün sonra autobrite mikrofiber şampuanı ile 30 derece 15 dk da yıkadım sonuç

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
güzel inceleme için teşekkürler,
benim en sevdiğim markalardan birisidir, interior cleaner olarak görevini başarıyla yerine getirmiş görünüyor.
Çok fazla köpürmemesi ayrıca hoşuma gitti, bu markanın ürünleri incelendikçe ayrı mutlu oluyorum. Alınacaklar listesine eklendi :)
elinize sağlık

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@Dr HCD Doktor eline, emeğine, paylaşımına ve kesene sağlık :) Yüzey kuruduktan sonra leke neyin kaldı mı? Mentollü koku baskın mı? Bir daha aynı yeri geçmen gerekti mi?

Not: Bu kadar hızlı çalışan bir ürün daha tanıyorum Soft99 Fabric Cleaner :)

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
güzel inceleme için teşekkürler,
benim en sevdiğim markalardan birisidir, interior cleaner olarak görevini başarıyla yerine getirmiş görünüyor.
Çok fazla köpürmemesi ayrıca hoşuma gitti, bu markanın ürünleri incelendikçe ayrı mutlu oluyorum. Alınacaklar listesine eklendi :)
elinize sağlık
Teşekkür ederim:)
@Dr HCD Doktor eline, emeğine, paylaşımına ve kesene sağlık :) Yüzey kuruduktan sonra leke neyin kaldı mı? Mentollü koku baskın mı? Bir daha aynı yeri geçmen gerekti mi?

Not: Bu kadar hızlı çalışan bir ürün daha tanıyorum Soft99 Fabric Cleaner :)
Teşekkür ederim üstadım:) kuruduktan sonra leke kalmadı, mentollü koku baskın değil çok hafif bir kokusu var, bir daha aynı yeri geçmedim cıncık gibi çıkardı ilk seferde:sırıtan1:. Ayrıca evdeki dandik kumaşlı koltukta da denedim lekeler acayip zor çıkıyordu evdeki koltukta da; orada da çok iyi çalıştı çıkardı lekeleri.
Soft 99 u listeye ekleyecektim ama Tr de yok şu an. Şimdilik fab işimi görüyor neyseki:melekx:
Ellerine sağlık hocam güzel ürüne benziyor. İnceleme de guzel olmuş
Teşekkür ederim :) ben beğendim ürünü
Eline sağlık merak ettiğim bir üründü güzel inceleme olmuş üründe başarılı.
Teşekkür ederim:)
Elinize sağlık. Bir sonraki interior cleaner ürünüm bu olacak gibi duruyor.
Teşekkür ederim:) Güzel ürün ben beğendim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam eline saglik AB in almak istedigim ikinci ürünü oldu :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkür ederim. Ellerine sağlık kesene bereket. Güzel çalışan bir ürünmüş gerçekten. Özellikle açık renkli kumaşta iş çıkarmak her apc nin harcı değil :gulumsemex:

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
elinize saglık güzel inceleme olmuş markanın çok kaliteli ürünleri var ama getiren arkadaşlar biraz gidebilecek ürünler önceligi yaparak seçmişler

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler :) neye niyet neye kısmet diyip autobrite mikrofiber şampuanını listeye ekledim :D interior cleaner'ın açık renk kapı kolundaki performansı hoşuma gitti.

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam eline saglik AB in almak istedigim ikinci ürünü oldu :)
Eline sağlık hocam
Ben de listeye ekledim:)
Eline sağlık başarılı ürünmüş beğendim bende :)
İnceleme için teşekkür ederim. Ellerine sağlık kesene bereket. Güzel çalışan bir ürünmüş gerçekten. Özellikle açık renkli kumaşta iş çıkarmak her apc nin harcı değil :gulumsemex:
elinize saglık güzel inceleme olmuş markanın çok kaliteli ürünleri var ama getiren arkadaşlar biraz gidebilecek ürünler önceligi yaparak seçmişler

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnceleme için teşekkürler :) neye niyet neye kısmet diyip autobrite mikrofiber şampuanını listeye ekledim :D interior cleaner'ın açık renk kapı kolundaki performansı hoşuma gitti.
Herkese teşekkürler:tesekkurr: mikrofiber şampuanı da 3-5 yıkama denedikten sonra inceleme açacağım efenim:gulumsemex: foruma katkımız olduysa ne mutlu

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Dr HCD, bey elinize saglık ürün güzel temizlik yapmış. görünce bi baktım ; aslında vp'dan hallice bir ürün (marka) . yeni girince pazara biraz saldırdı detay camiası ama bi ara asıl amacın f/p oldugunu unutuyoruz. !

az önce ingiltereyle görüştüm 500ml ve 5000ml ürün içeriklerinin aynı oldugunu 10-1 sulandırmanın her iki ambalaj için geçerli oldugunu, saf yani kullanıma hazır sulandırılmış olmadıgını söylediler. kısaca siz aslında bu başarıyı saf kullanımla saglamışsınız ki sırrı burdaymış.
şu video da şahıs zaten 10-1 seyreltildigini belirtigi ürünü kullanıyor. renginede bakılırsa hayli açık bir maviye dönmüş zati .

test ve paylaşım için ayrıca teşekkürler.

iyi detaylar.

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Dr HCD, bey elinize saglık ürün güzel temizlik yapmış. görünce bi baktım ; aslında vp'dan hallice bir ürün (marka) . yeni girince pazara biraz saldırdı detay camiası ama bi ara asıl amacın f/p oldugunu unutuyoruz. !

az önce ingiltereyle görüştüm 500ml ve 5000ml ürün içeriklerinin aynı oldugunu 10-1 sulandırmanın her iki ambalaj için geçerli oldugunu, saf yani kullanıma hazır sulandırılmış olmadıgını söylediler. kısaca siz aslında bu başarıyı saf kullanımla saglamışsınız ki sırrı burdaymış.
şu video da şahıs zaten 10-1 seyreltildigini belirtigi ürünü kullanıyor. renginede bakılırsa hayli açık bir maviye dönmüş zati .

test ve paylaşım için ayrıca teşekkürler.

iyi detaylar.
Detaylı bilgiler için teşekkürler:) sulandırırsak f/p açısından mantıklı bir yere gelebilir ama sulandırınca bu temizliği yapabileceğini zannetmiyorum yine de denemek lazım üstad

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine Sağlık inceleme için teşekkürler. Ürün işini gayet güzel yapıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi