AutoBrite Metal Worx

Celal

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
Celal bey inceleme için teşekkürler.

Geçen kış evde eşim krom lavabo muslukları için dert yanıyordu matlaştı değiştirelim diye.
Metal Worx denemek için kullandım ve sonuç muazzamdı. Aynı sonucu çaydanlık ve bir adet tencere dış yüzeyinde de aldım. Arabada kullanmak nasip olmadı ama evde daha çok iş gördüğü kesin :D
Bende duşakabine yaptım dün akşam harika oldu.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Tesekkürler üstad,valla ben bilerek almadım ürünü ,bir çok şey deneyip istediğimi alamayınca dedim bir de bunu deneyim,ama iyiki almışım,dediğinizide yapıcam elimde ince pasta var bugün onuda inceden bir geçeyim.peki bu kromlara koruma olarak ne önerirsin,elimde moonliht var,shinewax var,igl premier var.bunlar olurmu yoksa kroma özel bir şeymi kullanmam gerek üstadım
çok elzem bir korumaya gerek yok ama elinizde jantlar için bir koruyucu ürün wax vb varsa rimwax gibi daha iyi olur. gerçi çogu metal polish ürünü arkasında bir koruma bırakırda, nitekim biz onu çiziklerden dolayı alacagımız için tekrar koruma uygulamakta fayda var.

iyi detaylar.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Benim de ihtiyacım vardı,alayım dedim ama durum bu.Kargo metal kutuyu bu hale getirmiş. Iade edeceğim.

ımage
Kargoda çamaşır makinesi ayağı boşluk yapmış o yüzden destek yapsın diye ayağının altına bunu koymuşlar herhalde bu ne ya…

ben de robot süpürge aldım içinden geçmişler kolinin almadan iade edip yenisini gönderttim.

Hk80

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
:smilex: ,Ben de kargo da almayacaktım ama gelen çocuğun haline acıdım. Hepsi burada üzerinden iade başlattım. Gerçekten bu hale nasıl geliyor anlamadım, hızla yere çarpmak lazım.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko, keşke 10 gündür uğraşacağım kadar sana danışsaydım abi,bir sürü şey denedim olmadı olmadı,takii bu akşama kadar,gerçekten güzel ürünmüş.peki abi,sorum şu oldun o vakit,ben mf beze alıp sürdüm hafif baskı yaparak sonra sildim,başka bi uygulama önerin varmı abi
Matkap ucuna takılan aparatlarla polisaj padi ile de uygulama yapabilirsiniz, daha hızlı olur ama yoksa el ile devam. Ben makina ile yapıyorum.