Autobritedirect foam lance with karcher hd

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Maşallah hocam. W212 pre facelift en sevdiğim e serisidir. Aracın fotoğraf ve uygulamalarını görebileceğim bir konu var mı?
Teşekkürler hocam W212 bende çok seviyorum araç nadide bir araç kısa bir sürede güzel bir konusunu açmayı düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar, bugün elimde ki iki foam lance’i de denedim ikiyse ilgili gözlem ve yorumlarımı paylaşacağım.

@onurçiko Onur abi yeni konu açmayı uygun bulmadım. Müsaadenle konunun içeriği benzer olduğu için buraya yazmak istedim.

1- Autobrite Foam Lance

Bence en büyük artısı kutudan çıkar makinaya tak kullan olması. Hiç bir şeye ayar yapmakla uğraşmıyorsun.

Ürün sarfiyatına bir şey diyemeyeceğim dikkat etmemiştim ve en yoğun ayarda sonax turuncuyu 1:7 orabında pasta kreması gibi attı.

2- Mjjc Foam Lance

En büyük gözüme batan eksisi bir saat boyunca önce su kaçaklarını tespit edip teflon bant ile yama yapmaya çalıştım.

İkinci olarak yönünü bir türlü ayarlayamadım. Ya yamuk oluyor ya tam sıkılmıyor falan bir sürü uğraştım. İmanım gevredi :D

Yine ürün sarfiyatına dikkat etmedim. En yoğun ayarda 1:5 orabında ki sonax turuncu performansı sütü fazla kaçmış krem şanti gibiydi.

Saygılar, sevgiler...