AutoGLYM HD Wax uygulaması yaptım

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba arkadaşlar. Wax ile ilgili bir uygulama yaptım video çektim. Faydası olmasını umuyorum fakat bu kadar deli detaycı içinde paylaşmaya da korkuyorum :) Muhtemelen kabahat bulunacak ama biraz nazik olursanız sevinirim.

Faydası olması dileğiyle..

Uygulamayı eksik bulursunuz buna birşey demem ama ciddi bir emek harcandı, Makine ışık vs.. Aslında anlatım da vardı fakat sanayi bölgesi olması sebebi ile arabesk müzik ve makine sesinden benimki duyulmadı. Kestim gitti.
IMG_0981.JPG

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık. Araç rengi yapılan uygulamanın hakkını veren cinsten.

Ancak küçük bir tavsiyem olacak.

Ben de aynı ürünü kullanıyorum. Wax sarfiyatınız bir hayli fazla. Az sürünce az çok sürünce çok koruma mantığı yok bu işte biliyorsunuz. Sürebildiğimiz en ince şekilde sürmeye çalışmalıyız. Zaten fazlasını siliyoruz :hava:

Son olarak paylaşım için teşekkür eder devamının gelmesini isterim :alkis:

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ellerinize sağlık. Araç rengi yapılan uygulamanın hakkını veren cinsten.

Ancak küçük bir tavsiyem olacak.

Ben de aynı ürünü kullanıyorum. Wax sarfiyatınız bir hayli fazla. İnce sürünce az kalın sürünce çok koruma mantığı yok bu işte biliyorsunuz. Sürebildiğimiz en ince şekilde sürmeye çalışmalıyız. Zaten fazlasını siliyoruz :hava:
Kesinlikle haklısınız. Uygularken fark etmedim, izlerken resmen israfı gördüm. Artık bir sonraki sefere daha az ile çözeceğiz.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerinize sağlık sonuç gayet iyi, paylaşımların devamını bekliyoruz.. :)

Yavuz

Acemi Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık güzelbir uygulama. Araç rengininde maşallahı var. Yeni uygulamalarınızı bekliyorum.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık sonuç gayet güzel..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Haftasonu kısmetse bir iki uygulama daha yapmaya çalışırım. Tekrar teşekkür ederim.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Elinize sağlık güzel bir uygulama olmuş abilerim gereken uyarıyı yapmışlar sarfiyat bakımından benim nacizane tavsiyem youtube a video atıyorsanız mutlaka ürünü yorumlayın su testi vb yapın :)

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ellerinize saglik güzel olmus, bide boncuk koyarmisiniz musiat oldugunuzda :D
Boncuk derken? Şu ne derece boncuklanma oluyor olayı mı :) hiç aklıma gelmemişti. Sabah çıkarken gördüğümde çiğ taneleri bile boncuk boncuktu.. :)

Elinize sağlık güzel bir uygulama olmuş abilerim gereken uyarıyı yapmışlar sarfiyat bakımından benim nacizane tavsiyem youtube a video atıyorsanız mutlaka ürünü yorumlayın su testi vb yapın :)
Aslında ürün yorumlamaları da vardı. Kutu içeriği vs. anlatıp uyguladım. DSLR makine üzerinde harici mikrofonum yoktu. Sanayide inanılmaz gürültülüydü diye kestim o kısımları. Artık daha düzgün yerlerde birşeyler yapacağız. Malum istanbul'da yer bulmak sıkıntı. Öneriniz için ayrıca teşekkür ederim.

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Boncuk derken? Şu ne derece boncuklanma oluyor olayı mı :) hiç aklıma gelmemişti. Sabah çıkarken gördüğümde çiğ taneleri bile boncuk boncuktu.. :)

Aslında ürün yorumlamaları da vardı. Kutu içeriği vs. anlatıp uyguladım. DSLR makine üzerinde harici mikrofonum yoktu. Sanayide inanılmaz gürültülüydü diye kestim o kısımları. Artık daha düzgün yerlerde birşeyler yapacağız. Malum istanbul'da yer bulmak sıkıntı. Öneriniz için ayrıca teşekkür ederim.
Aynen o görüntüyü bilerek yapmayi diyrlum abi:D