Merhaba arkadaşlar,
Bu gün yıkama sonrası biraz zaman bulunca hemen iki ağır abi ile karşılaştırma yapayım dedim. Hemen kaportayı bantla ikiye ayırdım
Bantı atınca direk profesyonel uygulamacılar gibi hemen havaya girdim 
Sol taraf AG HD Wax;
Wax krem rengi, rahatsız etmeyen bir kokusu ve oldukça katı bir yapısı var. Uygulamada tüketimi oldukça az ve uygulaması nispeten biraz zahmetli. Silmesi ise çok fazla efor sarfetmeden silinebiliyor. Silerken kuruyan wax beyaz tozlar çıkarıyor ve onları da temizlemek gerekiyor.
Sağ taraf BH DS Wax:
Beyaz renkli rahatsız etmeyen bir kokusu ve sert bir yapısı var. Uygulaması daha kolay tüketimi daha az fakat silmesi rakibinden daha zahmetli.
Finalde aralarında parlaklık farkı göremedim. Hidrofobi testinde de su iticiliklerde de fark göremedim
Doalyısı ile kazanan yok.
Fiyat/performans olarak hangisi işinize geliyorsa alıp kullanabilirsiniz. Tüketimi oldukça düşük olan bu ürünleri tutup da 200gr neden yaparlar anlamış değilim.
Şunu da bir dip not olarak ekleyeyim; Denediğim diğer butik waxlardan daha zor uygulanan fakat kalıcılığı daha fazla olduklarını söyleyebilirim.
Bu gün yıkama sonrası biraz zaman bulunca hemen iki ağır abi ile karşılaştırma yapayım dedim. Hemen kaportayı bantla ikiye ayırdım

Sol taraf AG HD Wax;
Wax krem rengi, rahatsız etmeyen bir kokusu ve oldukça katı bir yapısı var. Uygulamada tüketimi oldukça az ve uygulaması nispeten biraz zahmetli. Silmesi ise çok fazla efor sarfetmeden silinebiliyor. Silerken kuruyan wax beyaz tozlar çıkarıyor ve onları da temizlemek gerekiyor.
Sağ taraf BH DS Wax:
Beyaz renkli rahatsız etmeyen bir kokusu ve sert bir yapısı var. Uygulaması daha kolay tüketimi daha az fakat silmesi rakibinden daha zahmetli.
Finalde aralarında parlaklık farkı göremedim. Hidrofobi testinde de su iticiliklerde de fark göremedim
Fiyat/performans olarak hangisi işinize geliyorsa alıp kullanabilirsiniz. Tüketimi oldukça düşük olan bu ürünleri tutup da 200gr neden yaparlar anlamış değilim.Şunu da bir dip not olarak ekleyeyim; Denediğim diğer butik waxlardan daha zor uygulanan fakat kalıcılığı daha fazla olduklarını söyleyebilirim.