bagaj organizeri tavsiyeniz var mı?

cihanoner

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
antalya
aracımda bagaj havuzu var ve ne koysam kayıyor. şişelerimi ve alet edevatlarımı ine koyabileceğim bir yöntem var mı? bagaj havuzunda kaymayacak organizer lazım

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
aracımda bagaj havuzu var ve ne koysam kayıyor. şişelerimi ve alet edevatlarımı ine koyabileceğim bir yöntem var mı? bagaj havuzunda kaymayacak organizer lazım
Meguiars tipi çanta da var, diğer universal bagaj çantası da var. İkisi de bagaj havuzunda kayıp gidiyor. Koltuk sırtına gelen yere cırt cırttla tutturmak şart kaymamaası için :) bagaj havuzu zeminine cırt cırt yapmayı düşündüm ama temizlerken sorun olur diye vazgeçtim

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Meguiars tipi çanta da var, diğer universal bagaj çantası da var. İkisi de bagaj havuzunda kayıp gidiyor. Koltuk sırtına gelen yere cırt cırttla tutturmak şart kaymamaası için :) bagaj havuzu zeminine cırt cırt yapmayı düşündüm ama temizlerken sorun olur diye vazgeçtim
Hocam benim orijinal Toyota’nın bagaj havuzu. Cırt falan kullanmıyorum hiç kayma yok sizin bagaj havuzları farklı malzemeden galiba. ☺️

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam benim orijinal Toyota’nın bagaj havuzu. Cırt falan kullanmıyorum hiç kayma yok sizin bagaj havuzları farklı malzemeden galiba. ☺️
Evet malesef :( acil olduğundan amaca yönelik diye arabayı alır almaz netten sipariş etmiştim. Sert plastik baya benimki, öyle kauçuk yumuşak bişi değil :) eğer cırt cırtları tutturamadıysam virajda sağ sol duvara çarpan devrilen çanta sesini duyuyorum :)

buraldinyo

Amatör Detaycı
Üye
Bagajın yan tarafları halı kaplı ise esnek cırtlar ile malzemelerinizi ya da çantanızı sabitleyebilirsiniz

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
daha önceden sıcaktan akan ürünlerim olduğu için bagajda ürün taşımama kararı aldım, bazı ürünler ağızları kapalı olsa bile akma yapabiliyor dik olmasına rağmen gyeon tire akmıştı mesela bende fısfıs takılıyken

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
daha önceden sıcaktan akan ürünlerim olduğu için bagajda ürün taşımama kararı aldım, bazı ürünler ağızları kapalı olsa bile akma yapabiliyor dik olmasına rağmen gyeon tire akmıştı mesela bende fısfıs takılıyken
Abi bende sana katılıyorum, yanım da Ceviz ve Qd ürünü taşıyordum sıcakların başlaması ile akmaya başladı hemen eve çıkardım. Sadece benzinliğe giderken gelirken yanımda taşıyorum.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Abi bende sana katılıyorum, yanım da Ceviz ve Qd ürünü taşıyordum sıcakların başlaması ile akmaya başladı hemen eve çıkardım. Sadece benzinliğe giderken gelirken yanımda taşıyorum.
Benim evim 1inci katta arabaya taşımak çok zor gelmiyor bi tane büyük kasam var ona koyup eve çıkarıyorum işim bitince. Hemde bagajı boş seviyorum o da var :)

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Bende sprey şişesinde su var. Birde azıcık spritz. Birde azıcık clin cam temizleyici ve 2 tane de bez. Onun dışında birşey taşımak istemiyorum çok sıcak oluyor. Malzemeler bozulur , şişeler birşey olur akar kokar vs riskli .