Satış Bağış Karşılığı - Satılık Ürünler (SMA lı Çocuk İçin)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stilwater

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba Arkadaşlar.
İlk sayfada belirtilen kişi adına;
Valet Pro - Snow Foam Combo 2 Köpüklü Yıkama Şampuanı - 5 Litre Kullanılmamış Sıfır. 290 TL. Kargo alıcıya ait olup, dolap uygulaması üzerinden gönderilecektir.
https://instagram.com/sma_asrinefe?igshid=1z0p6o31o4k1

SMA Asrin Efe
Belirttiğim tutarlar veya daha fazlası kadar instagram linkindeki hesaba havale/eft ile bağış yaparak dekontu bana göndermeniz yeterlidir.

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ufak bir hatırlatma daha :) cumartesiydi sanırım en son %78 oranına ulaşıldı. İnşallah en kısa sürede istenen rakama ulaşılır.

Bu arada satış konusunu şöyle de güncelleyebiliriz. Dilediğiniz SMA lı bir çocuğa bağış yapmanız benim için yeterlidir. Ürün desteği sağlayan @Celal hocam @Stilwater hocam içinde uygunsa..

Stilwater

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ufak bir hatırlatma daha :) cumartesiydi sanırım en son %78 oranına ulaşıldı. İnşallah en kısa sürede istenen rakama ulaşılır.

Bu arada satış konusunu şöyle de güncelleyebiliriz. Dilediğiniz SMA lı bir çocuğa bağış yapmanız benim için yeterlidir. Ürün desteği sağlayan @Celal hocam @Stilwater hocam içinde uygunsa..
Yeterli birilerine faydamız olsun. Saygılarımla

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Güzel bir haber vermek istedim arkadaşlar, hedeflenen bağış rakamına ulaşıldı. İnşallah sağlığına da en kısa zamanda kavuşacaktır Asrın Efe.. Tekrar tutardan bağımsız yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar, eksik olmayın...

Bu konuyu devam ettirmek istiyorum. Diğer SMA lı çocuklar için. Herhangi bir SMA lı çocuğa bağış karşılığı belirtilen tutarlar karşılığı ürünleri göndermeye devam edeceğim. İlk fırsatta da başlığı güncelleyeceğim.

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Bilt Hamber wax için özelden yazıyorum
Merhaba hocam,

Asrın Efe için gerekli meblağ toplandı, bir önceki mesajımda da yazmıştım. Başka aciliyeti olan bir çocuk için ufak bir araştırma yapıp size özelden geri döneceğim.

Duyarlılığınız için çok teşekkürler, sağolun..

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

İki ürün de Foruma bilgi amacli Motor kaputunda Test edildi yani %99 Doludur.

Sam s 3 in 1 Wax : 150 ₺
Shiny Garage 3 in 1 Wax : 150 ₺

Benimde katkim olsun istedim.Destek te Bulunan Arkadasima Kargo ücretinide ben öderim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...